slave74 5938 Napisano Octobar 11, 2018 Drug član, 1376 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Na forumu za ljubitelje atv vozila ima reportaza i voznje, cini mi se Jastrebac. Jedino cfmoto je pravio probleme. Morali da ga vuku guraju, lepo se vidi da prednji pogon ne radi kako bi trebalo... Ti "tereni" sa snimka gore su previse laki za testiranje bilo kakvih atv- vozila. Inace ni podrska , ni prodaja im nije jaca strana, kao ni salon za vozila,ako se to moze tako nazvati. Neugledno.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Octobar 19, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Januar 23, 2019 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Januar 23, 2019 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Januar 24, 2019 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Evo od mene jedna prigodna numera uz Isle of Man TT kompilaciju koju sam uradio. Fullscreen i uzivajte. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Januar 24, 2019 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Ajde BMW smaracu nemoj ko pickica iz prikrajka lupati confused 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5931 Napisano Januar 24, 2019 Svakom po zasluzi, 12418 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Toni, ne vređaj kolegu forumaša! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Januar 24, 2019 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Neka trol izadje iz pecine i nek kaze sta mu smeta a ne ko neko derle ide mi po svim klipovima i lupa redom, zamisli uvredio sam mu motor 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5931 Napisano Januar 24, 2019 Svakom po zasluzi, 12418 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan To je njegovo pravo da ocenjuje kako se njemu svidja. Navikni na pozitivne i negativne komentare svega što u životu uradiš. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Januar 24, 2019 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Hocu naravno, bice toga jos ;). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Januar 24, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Haos Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Februar 5, 2019 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Ludilo se nastavlja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Februar 24, 2019 Prijavi odgovor kao problematičan Dok ovakvi pacijenti klince (I to gomilu klinaca) budu ucili o motorima I voznji, nista dobro ne mozemo da ocekujemo. Koliku sam gomilu gluposti cuo u prvih par minuta, katastrofa. Izgleda da svaka budala danas moze da snima motovlog odnosno klip o motorima bez trunke odgovornosti. Najgore je sto ovakvi kanali imaju prijavljenih gomilu mladih ljudi I dece koji ce njegove gluposti shvatiti ozbiljno il "zezati se" na način na koji se on zeza. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mindžake Merava 240 Napisano Februar 24, 2019 Svrati ponekad, 259 postova Prijavi odgovor kao problematičan Juče skuter,danas R1,sutra u novinama na predzadnjoj strani. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3096 Napisano Februar 24, 2019 Drug član, 1060 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Hahahhahah pa ja ne mogu ovo Ne zna se da li je oduševljeniji motorom ili ledom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10489 Napisano Februar 24, 2019 Hronični Motociklopata, 7324 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Kakav fail... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16781 Napisano Februar 24, 2019 Integrisan, 4984 postova Prijavi odgovor kao problematičan Od boljih kanala koji sam otkrio u poslednje vreme je domaci DumDum, u vezi oruzja. Iako nisam ljubitelj, pocelo me je zanimati. Momci su odlicni. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16781 Napisano Februar 24, 2019 Integrisan, 4984 postova Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Pingvin37 said: Dok ovakvi pacijenti klince (I to gomilu klinaca) budu ucili o motorima I voznji, nista dobro ne mozemo da ocekujemo. Koliku sam gomilu gluposti cuo u prvih par minuta, katastrofa. Izgleda da svaka budala danas moze da snima motovlog odnosno klip o motorima bez trunke odgovornosti. Najgore je sto ovakvi kanali imaju prijavljenih gomilu mladih ljudi I dece koji ce njegove gluposti shvatiti ozbiljno il "zezati se" na način na koji se on zeza. Brate ima lanac kao viljuskar brate...brate brate aaaaaaaaaaaaa brateeeeeeeeee Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Februar 24, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan ^^Добри су, поткраде им се понека грешка и уме да се понавља доста, што понекад засмета, али ништа катастрофално. Свакако јесте нешто што бих препоручио свакоме ко улази у свет оружја јер, између осталог, пропагирају безбедно руковање и поштовање прописа. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16781 Napisano Februar 24, 2019 Integrisan, 4984 postova Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se. Nije visokobudzetno ali momci napreduju i vidi se da vole to sto rade i da se razumeju poprilicno o onome sto pricaju a ne kao ovaj coban, lanac od viljuskara brateeee....mislim uzas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1025 Napisano Februar 24, 2019 Drug član, 1007 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost takvi pacijenti imaju mnogo vise pratilaca od nekog normalnog i pametnog kanala kao sto je dum dum.Sent from my TA-1000 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Februar 24, 2019 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan И мени је жао што ће утриповати неког клинца да лагано може да седне на литру без дозволе и било каквог искуства.Џаба ја потенцирам безбедну вожњу и коришћење опреме кад то мало ко гледа. Снимај глупости и ложење за масу и ето прегледа. Нажалост велики број прегледа даје могућност великог утицаја на клинчадију. А највећи је проблем кад овакве лобање нису свесне утицаја који имају међ децом па каче овакве глупости... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Februar 24, 2019 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Xaxa,ovo sa yt klipovima ko neka suga... I ja sam pre par dana prvi put provalio DumDum i bas sam prijatno iznenadjen kako se profesionalno bave temom,svaka cast... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16781 Napisano Februar 25, 2019 Integrisan, 4984 postova Prijavi odgovor kao problematičan koje su ovo dijabole hahahahahahaa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3096 Napisano Februar 25, 2019 Drug član, 1060 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Iz kog dijela Srbije je ovaj naglasak ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...