Alexa90 11550 Napisano Maj 14, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Dakle, PGS jakna kupljena pre 3 godine u Bella Moto, nošena dve sezone i od tada stoji na vešalici u plakaru. Kupio sam drugu sa malo višom kragnom tako da ova ide na prodaju, na slikama se vidi u kakvom je stanju, mada je najbolje videti uživo i probati.Treba joj pranje, to je definitivno, ja sam to odlagao i na kraju ostade ovako kad je došla druga jakna. Očuvana je, nije akana, nije lizala asfalt, što je i najvažnije. Rame sam zakačio o zid kad sam se provlačio izmedju mopeda i zida nakon parkiranja, ništa dramatično ali da pomenem, mada ima na slici.Veličina je 3XL, ja sam u vreme nošenja imao skoro 120kg i bila mi je taman, ima zimsku postavu i sve protektore. Cena je 5000rsdAlexa064 321 0 321 ili PPJakna se nalazi u Beogradu, moguće je slanje PostExpressom. Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11550 Napisano Maj 17, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Dogovor oko cene, trampa..sve može Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 896 Napisano Maj 20, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Kad bi je oprao možda bi je i prodao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11550 Napisano Maj 20, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Onda bi bila lepša, pa bi i cena morala da ide gore Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marshall 380 Napisano Maj 24, 2017 motordzija opste prakse, 700 postova Lokacija: Novi zaSad Motocikl: Tomos, Sprint (Jonway) Explorer 150, Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Nazire se protektor na laktu, ima li ramene i ledjne protektore? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11550 Napisano Maj 24, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravio da napišem, smatrao da se podrazumeva. Ima protektore na laktovima, ramenima i onaj sundjerast na ledjima. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11550 Napisano Jun 19, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan 4000rsd Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11550 Napisano Jul 28, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan UP Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...