mali_zmaj 1306 Napisano Januar 22, 2018 prisutan, 1148 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo moram nastaviti čitati,gledati kad se vratim sa posla!! Svaka čast!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BucaGedeon 67 Napisano Januar 22, 2018 U prolazu, 55 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo je Honda u klubu, odmara.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BucaGedeon 67 Napisano Januar 22, 2018 U prolazu, 55 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo studijska slika za naslovnu stranu knjige.... 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BucaGedeon 67 Napisano Januar 28, 2018 U prolazu, 55 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 1/22/2018 at 2:37 PM, nikvuksa said: Evo odmah jednog narucioca Buco! Saljem podatke u pp, pa salji kad budes mogao. Pozdrav i cekamo novu avanturu! Molim te pošalji mi adresu na 061 173 86 15 da bih mogao da ti pošaljem knjigu. Tenx Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Januar 28, 2018 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pitali i neki prijatelji,pa cisto da se zna,koja je cena knjige Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BucaGedeon 67 Napisano Januar 29, 2018 U prolazu, 55 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1200din+post express pouzećem. Format je 190x195 112 strana i 28 kolor fotografija. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 498 Napisano Februar 6, 2018 Zainteresovan, 455 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam na promociji knjige u nedelju, 04. februara i čuo celu priču iz prve ruke. Još jednom, Buco svaka čast na avanturi i svemu što si doživeo uz zahvalnost što si nam to i preneo. Preporučujem da, uz ovu temu, obavezno pročitate i knjigu! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 817 Napisano Februar 6, 2018 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan Knjiga je maestralna i ja sam je pročitao u jednom dahu... Nije uopšte klasičan putopis koji smo pročitali ovde ili na FB, već nešto što ostavlja snažan utisak na svakog bajkera. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3067 Napisano Februar 6, 2018 8-bit, 1894 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kad će "popravni", ove ili iduće sezone? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1391 Napisano Februar 6, 2018 Ne silazi, 6311 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je rekao, 2019. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3067 Napisano Februar 6, 2018 8-bit, 1894 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan 5 minutes ago, lord_oblivion said: Mislim da je rekao, 2019. Na jednom mestu pominje i 2018. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nik_sa015 1816 Napisano Februar 8, 2018 Zainteresovan, 713 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Odlomak iz putopisa Mongolija Moto Tour 2017 Uđosmo u Rusiju na Kjahtu. Posle 6 sati čekanja i borbe sa birokratijom. 6 sati granice nam sada dođe ko i 6 jabuka, ko 6 rakija, ko 6 litara goriva. Normalna pojava. Kažem Bosancu da pecam prvo mesto za moguće stajanje da sačekamo Pajera pa da se ruča blago meni. Gladan sam ko pašče ! Kaže može, ajd taman i piš pauza. Stojimo u sred neke šume. Mrtva tišina. Onaj trenutak opuštanja u piš pauzi poče narušavati zvuk motocikla. Jel nam se priviđa ili šta je u pitanju ? Zvuk sve jači. Navikao sam sretati i motore, i kamione, avione, ne okrećem se. Bosanac se okrete, čujem zvuk motora jasno iza sebe. Tablica Vršac ! Vršac tablica a ? Lepo ti rekoh na granici da ne stojiš na suncu. Ma nosi se u ... Vršac tablica nisam lud ! Prevrćem očima, kakav Vršac na kraju sveta ! Vršac između Mongolije i Rusije ?! Vršac ! Dere se ko blesav, skoči na motor, pa skoči s motora. Gledam šta mu je jel poludeo skroz ? Nema još Steve s džipom da uzmem torbu za urgentne slučajeve... Uze iz jakne privezak od BMWa. Propeler nema ključ ko normalni motori nego kao bez ključa. Ali bez priveska neće daleko. Odjuri ko besan. Presretnu motordžiju par kilometara odatle... i na njegovom tečnom Engleskom kaže HELLOUU MJ FREEEND ! Gleda čovek stvorenje iz Bosne i odgovara sa Helou... Ma đe si jarane pošao ajd okreći da ručamo ! Verovali ili ne... Svet je mnogo mali. Buca Vlaisavljević. Hvala mu što je upao u našu priču i iskreno nas obradovao u Kjahti. Ručak je bio pravi putničko-krajputaški. Ali osećali smo se kao kod Kovača u Beogradu. Do sledećeg susreta ko zna gde i kad... Veliki pozdrav za sapatnika saputnika Bucu ! 1 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 723 Napisano Februar 10, 2018 Drug član, 1126 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW Xr Prijavi odgovor kao problematičan Buca legenda,kakav splet okolnosti da se tamo sretnete.A i vas gest je super sto ste ga stigli. Svaka cast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BucaGedeon 67 Napisano Februar 19, 2018 U prolazu, 55 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno na svemu, vaša podrška puno znači..Verujem da mnogi od nas razumeju tačno, koliko je život sa motociklom važan i svi manje-viša osećamo istu potrebu za tim. Ja sam nešto od toga pretvorio u rečenice u ime svih nas.. Tako ja vidim ovu moju knjigu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BucaGedeon 67 Napisano Februar 19, 2018 U prolazu, 55 postova Prijavi odgovor kao problematičan Susret sa šapčanima je bio kao na filmu... Kao kada gledamo film, pa kažemo: Dal je moguće..baš tako da se desi.... E, meni je susret sa ovim izuzetnim ljudima tako izgledao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BucaGedeon 67 Napisano Februar 19, 2018 U prolazu, 55 postova Prijavi odgovor kao problematičan promocija u klubu 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BucaGedeon 67 Napisano Februar 19, 2018 U prolazu, 55 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako ima više ljudi koji su zainteresovani za moju knjigu, iz istog kluba ili društva, rado bih došao da se vidimo i doneo knjige, umesto da šaljem poštom... Evo ga opet moj broj 061 173 8615. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BucaGedeon 67 Napisano Februar 20, 2018 U prolazu, 55 postova Prijavi odgovor kao problematičan u petak 23.februara u 19 časova je zakazana promocija knjige DVE NOĆI U KJAHTI u Bike hostelu "Car Konstantin i carica Jelena" u Beloj Crkvi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BucaGedeon 67 Napisano Februar 20, 2018 U prolazu, 55 postova Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, BucaGedeon said: u petak 23.februara u 19 časova je zakazana promocija knjige DVE NOĆI U KJAHTI u Bike hostelu "Car Konstantin i carica Jelena" u Beloj Crkvi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eduardo 210 Napisano Februar 20, 2018 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Bela Crkva Motocikl: Princ 250 + Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Živ ti ja Buco, ja sam iz Bele Crkve al ne znam đe ti je taj hostel?Dostavljeno s kamijonem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eduardo 210 Napisano Februar 20, 2018 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Bela Crkva Motocikl: Princ 250 + Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan He he, kod mene iza ćoške kod Bobe Foxa, nisam znao da ima status hostela. Vidimo se tamo pod obavezno.Pozdrav.Dostavljeno s kamijonem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зо Ран 48 Napisano Maj 31, 2023 U prolazu, 33 postova Lokacija: Кладово Motocikl: Мотобус Prijavi odgovor kao problematičan Ako se ne varam, ovih dana bi trebalo da je ponovni polazak za Magadan. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...