DjordjeR 0 Napisano Maj 1, 2017 U prolazu, 7 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLR 650 Prijavi odgovor kao problematičan Postovanje. Treba mi savet od iskusnih clanova foruma i od ljudi koji se razumeju u tematiku. Na KLRu 650 2003. imam fabricki auspuh, prilicno je glomazan, da ne kazem ruzan, i daje neprijatan pistav zvuk kada je motor na leru...Video sam i cuo na netu da tako zvuce svi tako da znam da nije nikakav problem u pitanju vec je tako fabricki napravljen. Ja bih to zamenio i sad me zanima sta bi valjalo staviti. Vidim na sajtovima, prodaju razne replike topova, pise univerzano akrapovic, josimura i td... Vredi li to kupiti, ima li ko iskustva sa tim, ne bih dao vise od 150evra... I jos jedno pitanje, da li je neko radio vizir za njega, moze li da se napravi da valja i ima li smisla stvaljati ga s obzirom na konstrukciju motora. Vidim da ima tipova koji prave to u Beogradu... Pozdrav svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Maj 5, 2017 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Imam karbonski F1 protocni auspuh bio bi ti dobar za taj motor.Raja Mladenovac 0641425729 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...