Jump to content

Moto Zajednica

I mi prase za trku( krku) imamo.

Recommended Posts

• Super heavyweight, 641 postova
  • Motocikl: BMW F700 GS

Zahvaljujemo svima koji su dosli u nedelju i bili nasi gosti, i obecavamo nastavak druzenja uskoro na eko-etno izletistu "Gradac" u blizini Nisa ;)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 274 postova

drago mi je cuti da ste se lijepo druzili ali mi je zao da mene nema sa vama,neko mi je neku sitnicu radio na kablovima i sad mi regler ne radu,ali cekacu drugu priliku jer vidim da je najavljena

• Drug član, 1779 postova

Bitno je da smo poceli da se vidjamo i da se druzimo .Ko nije mogao da dodje sad bice nam drag gost sledeceg puta .Pozdrav svima koji su bili i koji nisu sledeci put nema izgovora.

• Svrati ponekad, 238 postova

Druzenje je blio prelepo

Vreme nas posluzilo bez kapi kise je bilo. i ako je neko prizeljkivao kisu da isproba kisno odelo ;D

Voznja je protekla super bez incidenata i bez kvarova ali posto sstruja nije bio sa nama neko je morao njega da menja ;D

taj neko sam bio ja,doduse slabo sam ga menjao ali dovoljno da voznja bude sterilna ;D

naime cim smo pauk aca i ja izasli na auto put posle par kilometara moj MZ poce da se gusi i da gubi snagu.

Parkiram sa strane misleci se sta sad moze da bude posto me moj MZ dosada nije nikad izdao,cim smo stali  pauk je spominjao sstruju i sterilnu voznju ;D  Dok sam ja trazio kvar na MZ-u u daljini se cuje neka ljuta masina koja ubrzo staje pored nas.tu se upoznajemo sa gorantrini dok ostali pricaju sa njim ja ubrzo otkrijem kvar na mom MZ-u svecica se istopila,koja je inace nova i presla nekih 30-tak km.sliku od svecice ima

doesen1.  zamenim svecicu i krenemo ka nasim domacinima.

U putu mi je zao sto nisam video ljutu trku izmedju slepera i pauka ;D ali mi je drago sto je pauk ipak na kraju pobedio ;D

Ubrzo stizemo kod nasih domacina,koji nas nestrpljivo ocekuju ;) jos se nisam ni lepo upoznao sa pitom i akijem pit nas zove kod njega u radnju da se osvezimo i probamo burek koji on pravi.

Ja sam se neckao u vezi bureka jer sam doruckovao ,ali kad sam video kako aca-pn jede burek odjednom i ja ogladneh ;D

BUREK je odlican ,pit ako tako nastavis ocekuje te ne 2 nego 222 pehara

Ubrzo stize SIX sa svojom lepsom polovinom, par koji bas uziva u voznji svaka vam cast

Dodje vreme da zajasemo nase ljubimce,bese tu raznih ljubimaca, od raznih klavijatura,bicikala sa simano menjacem,do motora bez auspuha ;D ;D ;D ;D

Domacini su nam pokazivali grad  i okolinu, gde smo sve bili da ne pricam i ja slike neka kazu sve

Sa prelepog druzenja gde sam upoznao super ljude, koji mislim da samo kod nas postoje,dodjoh kuci pun lepih utisaka sa osmehom na licu :)

U povratku nije bilo nikakvih problema, niko nij emenjao naseg druga sstruju ;D ;D ;D malo se aca cudio za moj MZ i optuzivao me da imam turbo ;D  aco nema turbo imam MZ bre, svaba je to pravio ;D ;D ;D

HVALA domacinima akiju i pitu i njihovim lepsim polovinama za prelep docek

ljudi su nas docekali kao da smo njihov rod a ne neki tamo bajkeri ;D

aki i pit su nam postavili bogami tezak, zadatak da se uzvrati istom merom , ja se nadam da cemo uspeti ako ne istom onda bar pribliznom merom

Pzdrav i hvala svima na ovakvom lepom druzenju

• Drug član, 2314 postova
  • Motocikl: Yamaha XT600

Ne moze nijedno druzenje da prodje brez mene izgleda :)

Sto se Pauka tice, od takvog Bivseg prijatelja me nis' ne moz' iznenaditi!

Sto se tice Ace, nemoj ni da te on cudi, postoji na Youtube-u snimak kako ga BMW star vise od pola veka sa 250cc pretice kao da stoji... Otada mu svaki motor koji je brzi od njegovog ima TURBO :) :) :)

• Svrati ponekad, 147 postova
  • Motocikl: Nema :(

Aki, domaćin samo taki!

Pit, da budeš bureka sit!

Burpppp.. :)

Nije radi reda već od srca - Nišlije, svaka vam čast i veliko hvala za predivan vikend! :)

• Svrati ponekad, 147 postova
  • Motocikl: Nema :(

Six, nisam hteo da te cinkarim sa onom slikom za zmigavac...Pozdrav

Eeee... Koja slika? Koji migavac? Kakav Transalp? Koji Nish? Kakvo prase? ;)

Jos uvek mi ljubimac nosi povez od Akijeve lepljive trake.. Za radoznalce - nenene, nisam opet pao u mestu s motora i izvrnuo se na ledja k'o bubasvaba, ta vremena su izgleda prosla. :)

• MK. Sirius - Srbija, 806 postova
  • Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08

Vidi se da je druzenje bilo na nivou prethodnih!

Nadam se da cu moci da vam se pridruzim u nekom od narednih...  8)

• Drug član, 1779 postova

Vidi se da je druzenje bilo na nivou prethodnih!

Nadam se da cu moci da vam se pridruzim u nekom od narednih...  8)

Bice ,bice samo da nas posluzi vreme i da nas bude u sto vecem broju.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja