Aki 86 Napisano April 11, 2008 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Losiji deo puta ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano April 11, 2008 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan OFF ROAD ... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano April 11, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Jest malo klizavo mada ja odo do cilja a hondica osta sad tek vidim kolko je ovaj TDM tako dobar motor sa putnim profilom gume kroz onakvo blato sta bi tek bilo kad bi imao krampone( sigurno bi se zaglavio do guse :o Trebalo mi 4 zetona da se operem na OVM. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano April 11, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Tako Dobar Motor ide bolje nego Hocu Opet Na Dobar Asfalt? BTW, meni se ono ne cini strasno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6392 Napisano April 11, 2008 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam mislio da TDM nije enduro motor, a da CB500 nije sumarski APN4 ;D ;D ;D Sto bre kvarite, vidite da je super put, hocemo bas tu da prodjemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano April 11, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Tako Dobar Motor ide bolje nego Hocu Opet Na Dobar Asfalt? BTW, meni se ono ne cini strasno... Ma ja sam prosao nekako ali ima ljudi koji bi dosli sa R-ovima a njima sigurno ne bi bilo lepo po onoj ilovaci.Ne vidi se najbolje koliko je mokro Aki je slikao telefonom ,ja sam se vuko 1km jedno 15 minuta i bezbroj puta mi proklizao u stranu tako da cemo tamo kad se prolepsa a u nedelju biramo neku sigurniju (asfaltnu) lokaciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ RIDER 8 Napisano April 11, 2008 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan Ja da se pitam ja bi tu proterao mz ;D ;D ocu i ja sa vama u to blato ;D ako me primate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano April 11, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi tu protero R1 kao omaz RxxxxGS modelima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano April 11, 2008 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja da se pitam ja bi tu proterao mz ;D ;D ocu i ja sa vama u to blato ;D ako me primate Naravno da te primamo , dogovori se sa ekipom iz Paracina koja dolazi ( Pauk, AcaPn...) i ocekujemo vas u nedelju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano April 11, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Ja da se pitam ja bi tu proterao mz ;D ;D ocu i ja sa vama u to blato ;D ako me primate Primamo te ne samo za blato. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano April 11, 2008 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi tu protero R1 kao omaz RxxxxGS modelima! Mi smo tu proterali nse makine, Pit jedva onu klavijaturu TDM-a, ali ako hocete mozemo da idemo i tamo , nemam nista protiv ako se tako dogovorimo u nedelju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ RIDER 8 Napisano April 11, 2008 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan ako treba i za rusiju peske sa vama ;D ;D sve za prase moj motor ne bira put ide svuda i ne buni se ;D doduse zna neki put i da stane odmori nekad u nekom blatu ;D ko zna mozda i voli blato vec sam se cuo sa acom i dolazimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano April 11, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan moj motor ne bira put ide svuda i ne buni se ;D doduse zna neki put i da stane odmori nekad u nekom blatu ;D ko zna mozda i voli blato Potpisujem, licno sam se uverio u ovo. Igor ima eMZu za svaku pohvalu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano April 11, 2008 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan A s kim cu ja iz Mladenovca? Nema veze opet kao samotnjak, ali mozda ce Lalajko da mi se pridruzi. Naravno ako nas primate u drustvo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano April 11, 2008 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan A s kim cu ja iz Mladenovca? Nema veze opet kao samotnjak, ali mozda ce Lalajko da mi se pridruzi. Naravno ako nas primate u drustvo. Dobrodosli ste u drustvo "bliskoistocnog " saveza , najbolje da se cujete sa ekipom koja dolazi iz Paracina (AcaPn,Pauk, MzRider...)pa da svi zajedno dokrstarite do Nisa. Ako se negde zagubite moj mob . je 063/8087355 Aki. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano April 11, 2008 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan E bas Vam zavidim. Siguran sam da cete se lepo provesti. I sta ste zapeli za to prase. Zar nije bitna voznja, druzenje, priroda,... ;D Pozdrav i suncano vreme Vam zelim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano April 11, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Ivice, steta sto neces i ti biti na druzenju ali razumi molim te, bliski istok mora da ima tajnog agenta na trulom zapadu U tvom odsustvu predlozicu te za ministra za NN, to jest za nauku i napredak posto si jedini diplomirani masinac (koliko znam) od prvoboraca bliskog istoka bjb-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doesen1 13 Napisano April 12, 2008 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima... Ako je vreme iole dobro, dolazim, a nadam se da ce jos neko doci samnom sto se tice nase kraine,mislim Negotin :).. Blato je extra za enduro, a i prasici vole blato,tako da : Blato-Prase, Blato-Enduro, Nis-Prase ....sve je to usko povezano ;D ;D ;D Nadam se da nam kisa nece pokvariti skup.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano April 12, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima... Ako je vreme iole dobro, dolazim, a nadam se da ce jos neko doci samnom sto se tice nase kraine,mislim Negotin :).. Blato je extra za enduro, a i prasici vole blato,tako da : Blato-Prase, Blato-Enduro, Nis-Prase ....sve je to usko povezano ;D ;D ;D Nadam se da nam kisa nece pokvariti skup.... Ti bar nisi daleko ,ja na tebe i ekipu iz Grza ozbiljno racunam ,ostaju da potvrde samo ovi malo dalje,ali koliko vidim danas nema kise a i prognoze su da ce tako vreme biti i u nedelju.Ajmo ljuudi paa niste valjda od secera da se plasite malo oblaka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano April 12, 2008 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan htjeo sam da povedem djevojku ali mo zena neda zato ako dolazim doci cu sam ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano April 12, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan htjeo sam da povedem djevojku ali mo zena neda zato ako dolazim doci cu sam ! Zena ti je skroz netolerantna ko da joj je ova moja sestra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Six 51 Napisano April 12, 2008 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Inđija N45°2.154' E20°4.473' Motocikl: Nema :( Prijavi odgovor kao problematičan E, pa ovo nije u redu uopste! Dok sam procitao temu do kraja ogladneh.. pa odlucismo Biba i ja da se ipak stvorimo kod vas u Nish. Stizemo danas (subota) predvece. Aj' vidimo se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano April 12, 2008 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Daco ako dolazis mozemo da se nadjemo negde na auto putu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano April 12, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan E, pa ovo nije u redu uopste! Dok sam procitao temu do kraja ogladneh.. pa odlucismo Biba i ja da se ipak stvorimo kod vas u Nish. Stizemo danas (subota) predvece. Aj' vidimo se. Javite se kad stignete da se organizujemo za prenociste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Six 51 Napisano April 12, 2008 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Inđija N45°2.154' E20°4.473' Motocikl: Nema :( Prijavi odgovor kao problematičan Javite se kad stignete da se organizujemo za prenociste. Ehehe, hvala, javicemo se za druzenje i picence. Ja sam bre nishki zet, Bibine rodbine k'o salate u Nishu, pa ne smemo ni da pomislimo da ih zaobidjemo... Evo, bas juce smo culi od njenog brata Nishlije da kupuje motor i da se prijavio na BJB forum, ali mu nesto nije islo predstavljanje, pa cemo malo da ga instruiramo usput. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...