Duh sa sekirom 55 Napisano April 28, 2017 U prolazu, 44 postova Lokacija: Telep Motocikl: Honda NTV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna neku dobru radnju moto opreme (odeće, obuće, protektora) u Budimpešti? Biću tamo par dana, pa da pogledam. "Svraćanje do Beča i Louisa kada sam već u Pešti" mi trenutno nije opcija, pa ne vredi ni predlagati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano April 28, 2017 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.shox.hu/ Ovo im je najjaca radnja. Ja sam bio tu, kupio sam GIVI 56 kofer. Imaju bas svega. Ulazis u neko dvoriste, gde imas i veliki parking. Ne primaju eure, pa ih predhodno razmeni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh sa sekirom 55 Napisano April 28, 2017 U prolazu, 44 postova Lokacija: Telep Motocikl: Honda NTV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Kakvi su u odnosu na Luis? Mislim na kvalitet robe i cene? Ili naspram Kozine ili moto outleta kod Venecije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano April 28, 2017 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan 21 minutes ago, Duh sa sekirom said: Hvala. Kakvi su u odnosu na Luis? Mislim na kvalitet robe i cene? Ili naspram Kozine ili moto outleta kod Venecije? U Louis-u ima vise robe i brendova. Ima i u Pesti robe, ali ne bas toliko. Bio sam i u Kozini, ali tu je samo Dainese. Dainese nemas ni u Louisu, pa nema ni u Pesti. Sve zavisi sta zelis da kupis i koliko para hoces da potrosis. Shox radnja je po meni kao neki manji Louis. Imas i nisko budzetne robe, poput Probiker-a, a imas i skupe i kvalitetne moto opreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borhez 85 Napisano Septembar 2, 2017 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Ima li jos neko predlog moto radnje u Pesti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duško K. 10 Napisano Decembar 6, 2017 U prolazu, 14 postova Lokacija: Futog Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, kakva je situacija sa prodavnicama moto opreme u Segedinu ? Ima li ih i kako su opremljene, vredi li ih posetiti ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duško K. 10 Napisano Decembar 6, 2017 U prolazu, 14 postova Lokacija: Futog Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Konkretno me pantalone zanimaju . . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duško K. 10 Napisano Decembar 6, 2017 U prolazu, 14 postova Lokacija: Futog Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan . . . i još neke sitnice, npr. slajderi za motor . . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duckey Kawasaki 35 Napisano Januar 29, 2018 U prolazu, 96 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ER 5 Prijavi odgovor kao problematičan ima prodavnica shox i u Segedinu. http://www.shox.hu/uzletek Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anakin 50 Napisano Januar 30, 2018 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha tdm 3vd Prijavi odgovor kao problematičan Ima u segedinu polovna ocuvana oprema i mozes se cenkati. SzegedMakkoserdősor 22 Motoros ruházat turkáló Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anakin 50 Napisano Januar 30, 2018 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha tdm 3vd Prijavi odgovor kao problematičan Ima i facebook https://www.facebook.com/hasznaltmotorosruhazat/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10550 Napisano Januar 30, 2018 Hronični Motociklopata, 7343 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Imas u Segedinu i radnju Yamaha Kalmar, tamo bukvalno mozes otici go bez motora, i da izadjes na motoru obucen od glave do pete Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duško K. 10 Napisano Februar 1, 2018 U prolazu, 14 postova Lokacija: Futog Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan E hvala na informacijama, verovatno ću u skorije vreme do Segedina . . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Februar 1, 2018 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Imas u Segedinu i radnju Yamaha Kalmar, tamo bukvalno mozes otici go bez motora, i da izadjes na motoru obucen od glave do pete Јесте сад, ја то само у филмовима виђао... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10550 Napisano Februar 1, 2018 Hronični Motociklopata, 7343 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Naravno, podrazumeva se da poneses novcanik, ne treba ti nista drugo sem njega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Februar 1, 2018 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Naravno, podrazumeva se da poneses novcanik, ne treba ti nista drugo sem njega Подебљи претпостављам? Или може овај нас просечни што кажу да имамо? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćomi Oluja 96 Napisano Februar 4, 2018 U prolazu, 50 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan On 2/1/2018 at 5:17 PM, Svaler said: On 1/30/2018 at 8:35 AM, Biker-Boy said: Imas u Segedinu i radnju Yamaha Kalmar, tamo bukvalno mozes otici go bez motora, i da izadjes na motoru obucen od glave do pete Јесте сад, ја то само у филмовима виђао... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1705 Napisano Novembar 7, 2023 Drug član, 875 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Idemo porodicno na par dana u Budimpestu, moze li neki savet za prodavnice moto opreme? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 580 Napisano Novembar 8, 2023 Drug član, 1715 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Motoros bolt és webáruház - EuroMotor EUROMOTOR.HU EuroMotor Motoros bolt és WEBÁRUHÁZ több, mint 15.000 kategorizált termék! EuroMotor KÖZPONTI motoros BOLT Budapest +36 1 877 4430 Ja sam nekada kod njih uzimao opreme i guma samo tako, imali su opciju povraćaja poreza, a u blizini su imali još jednu prodavnicu Caberg kaciga i jos koječega. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...