nenad061 0 Napisano April 23, 2017 U prolazu, 3 postova Lokacija: pirot Motocikl: mz etz 150 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi nov sam na forumu , treba mi savet, imam priliku da kupim mz etz 150 motor bi stajao u selu i ne bi se registrovao do sada sam vozio samo skuter od 50 kubika, samo par puta sam vozio motor sa manuelnim menjacem zanima me koliko je dobar MZ od 150 kubika za mene pocetnika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1187 Napisano April 23, 2017 Zainteresovan, 915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Mozes da ga vozis opusteno, meni je to bio prvi motor kada sam imao 15 godina. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenad061 0 Napisano April 24, 2017 U prolazu, 3 postova Lokacija: pirot Motocikl: mz etz 150 Prijavi odgovor kao problematičan Mozes da ga vozis opusteno, meni je to bio prvi motor kada sam imao 15 godina. hvala na odgovoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...