jander 4 Napisano April 22, 2017 U prolazu, 11 postova Lokacija: Novi Pazar Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drustvo, planiram sa drugarom da idemo motorima 2 Maja u Budvu pa ako neko zna dobar smestaj sa parkingom za motore neka javi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZooM 8 Napisano April 22, 2017 U prolazu, 36 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: XJ600 Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Evo druze pogledaj ovo: https://www.booking.com/hotel/me/kiwi-apartments.sr.html Privatni apartmani siguran parking. Послато са HTC Desire 320 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jander 4 Napisano April 22, 2017 U prolazu, 11 postova Lokacija: Novi Pazar Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drug, ja sam vise imao na umu neko ko je od kolega isao i zna pa da javi. U svakom slucaju hvala i pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZooM 8 Napisano April 23, 2017 U prolazu, 36 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: XJ600 Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Kiwi je odlican, uvezes pilu u dvoriste i zatvoris kapiju, bio drugar sa suprogom tamo, ja bio kod nekog debila koje me smarao da izguram motor na ulicu i tamo palim. Послато са HTC Desire 320 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...