anakin 52 Napisano April 22, 2017 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha tdm 3vd Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav zovem se sasa iz subotice i vozim yamahu tdm vec neko vreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanče019 248 Napisano April 22, 2017 Svrati ponekad, 257 postova Lokacija: Vidikovac Motocikl: KTM 790 Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Sasa, dobro dosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Siquera 5 Napisano April 24, 2017 U prolazu, 52 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao Saša! Priključi se ekipi u TDM Srbija temi Ima nas dosta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris C 9 Napisano April 24, 2017 U prolazu, 43 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Da li neko moze da mi da link za TDM Srbija temu, relativno sam nov na forumu a slabo se snalazim u pronalazenju putanja do neke teme I ja sam na TDM-u 850 4tx Hvala e da, smao jedno pitanje, kako da postavim oglas za prodaju motora? Prodajem ER5 ali, ne mogu da nadjem nacim da ga oglasim i ovde. Hvala jos jednom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2670 Napisano April 24, 2017 Drug član, 1301 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošli. TDM Srbija tema je na sledećoj lokaciji: Motocikli -> Touring ->TDM Srbija ili na linku https://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/32062-tdm-srbija/page-284#entry1960506 Što se tiče oglasa, oglase mogu da postavljaju samo članovi koji imaju preko 100 postova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris C 9 Napisano April 24, 2017 U prolazu, 43 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošli. TDM Srbija tema je na sledećoj lokaciji: Motocikli -> Touring ->TDM Srbija ili na linku https://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/32062-tdm-srbija/page-284#entry1960506 Što se tiče oglasa, oglase mogu da postavljaju samo članovi koji imaju preko 100 postova. Vaso, hvala na odgovoru, idem na temu da vidim sta se tamo caska Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...