Štef 969 Napisano April 13, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pošto mi se jačina sijalice uspod sedišta nikako ne sviđa, odlučio sam da se poigram sa istim. Takođe pre neki dan su mi stigle igračke sa AliExpresa, pa sam ujedno odlučio i njih da ugradim Prvo sam skinuo staru dva vata jaku sijaličicu, i na njene kontakte zalemio kabl koji sam sa malo obrade kućišta provukao unutar sedišta. Na žalost to slikao nisam... Na ovoj slici se vidi samo kako sam rešio pitanje kačenja za unutrašnjost sedalnog dela. Koristio sam led traku, koja je ostala kada sam pravio osvetljenje za kuhinju A evo kako svetli Drugo što sam se igrao je punjač za mobilni i ostale džidžabidže... Obavezan osigurač Samo igranje oko pozicioniranja i merenja nisam ovekovečio slikama, jeste da ja sve to lepo premerim, kada bez odgovarajućeg alata to ispadne malo ružno. Samim tim i rupe nisu baš ispale idealno okrugle, ali maska je to pokrila baš lepo . Za prekidač ću već pronaći mesto, za sada je u pregradici. Gotov proizvod Сент фром му ГТ-И9300 усинг Тапаталк 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano April 14, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan A ovo je danas čučnulo .... Takođe sa AliExpresa... Dnevna svetla izvučena sa pozicije. Сент фром му ГТ-И9300 усинг Тапаталк Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16158 Napisano April 14, 2017 Integrisan, 9336 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno je ispalo, prvo pomislih da su maglenke neke a onda spazih male ledice, super 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano April 14, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Dare, a tebe ću da gnjavim da mi rešiš dve zagonetke Сент фром му ГТ-И9300 усинг Тапаталк Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...