zolaman03201 139 Napisano April 12, 2017 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Hornet the Grey Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto sam naslov kaze, zna li neko gde moze da se nadje zenski kombinezon... pitao sam Lakija, on nema. Neko drugi kod koga bi mogao da proverim, Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano April 12, 2017 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Veske iz Obrenovca. Ima jako puno dobre i kvalitetne moto opreme. Dosta je povoljan. 0653366008 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zolaman03201 139 Napisano April 12, 2017 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Hornet the Grey Prijavi odgovor kao problematičan Pitao sam ga, nista za zensko trenutno nema... jos neko? Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano April 12, 2017 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Mislis race jednodelni kombinezon sa cickom za slajdere,ili kozni komplet recimo dvodelni koji se ziperom spoji,bez slajdera? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zolaman03201 139 Napisano April 12, 2017 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Hornet the Grey Prijavi odgovor kao problematičan Taj drugi, moze i sa slajderima , samo da je dvodelni da moze da se spaja i razdvaja... moze i preporuka za nov, ako neko zna gde ima, po radnjama, ali pretpostavljam da su cene tu haos Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano April 12, 2017 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan e sad ,pitam te jer imam dvodelni ixs,odlican,kao nov,skroz crn,u nekoj m velicini.Supruga mi je 165cm,62 kg.Jakna je placena 350 evra,a pantalone 250. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuybT 290 Napisano April 13, 2017 Zainteresovan, 546 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Beverly 300 i.e. Suzuki GSX650F/GSXR600 Prijavi odgovor kao problematičan Koja veličina? Ili za koje mere? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano April 13, 2017 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Au bre gde nadje ovu sliku, moram da se sisam pod hitno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zolaman03201 139 Napisano April 13, 2017 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Hornet the Grey Prijavi odgovor kao problematičan Pq velicina tako , kao sto navede Sahsac, manje vise 166, oko 58kg... bem li ga koja je to velicina, jedan je probala 36 i pantalone stezu( velika zadnjica) a jakna super.. Laki kaciga ti zeznula friZuru Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano April 13, 2017 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Jakna 42,pantalone 40.Tako da ce zadnjica da pashe... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano April 13, 2017 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Au bre gde nadje ovu sliku, moram da se sisam pod hitno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zolaman03201 139 Napisano April 22, 2017 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Hornet the Grey Prijavi odgovor kao problematičan Potraga za zenskim kombinezonom se nastavlja, ako neko ima ili zna gde ima pisite. Velicina 38-40. . Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano April 23, 2017 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Imam dva tri kombinezona L i M mozda bi joj moglo.Imam i dosta nekih koznih pantalona,starijih bas male,u nekoj crvenoj boji ima i crnih, mozda bi i to mogla pa da jaknu trazis posebno.Ako ti Mladenovac nije daleko vi se prosetaj te Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zolaman03201 139 Napisano April 23, 2017 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Hornet the Grey Prijavi odgovor kao problematičan Kombinezon kupljen, hvala svima na pomoci... Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...