DuleSlash 12 Napisano April 11, 2017 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha FZX 750 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, Kao sto naslov kaze kupio bih FZX u dobrom stanju, vrlo su retki i jedan fin komad mi se prodao za bukvalno dan kad sam trebao da odem da pazarim. Sto se cene tice budite realni. Ukoliko neko prodaje nesto od tipa cruzer ili neki putni do 750cc moze mi se javiti.Puno pozdrava... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spadalo 10 Napisano April 23, 2017 U prolazu, 17 postova Lokacija: vrsac Motocikl: honda hornet,jamaha xz 550,honda cm 125 kavasaki zr 7 Prijavi odgovor kao problematičan On 11. 4. 2017. at 16:50, DuleSlash je napisao: Zdravo, Kao sto naslov kaze kupio bih FZX u dobrom stanju, vrlo su retki i jedan fin komad mi se prodao za bukvalno dan kad sam trebao da odem da pazarim. Sto se cene tice budite realni. Ukoliko neko prodaje nesto od tipa cruzer ili neki putni do 750cc moze mi se javiti. Puno pozdrava... imam suzukija 125 ako ti odgovara marauder Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fzx 750 6 Napisano Maj 22, 2017 U prolazu, 28 postova Lokacija: Melenci Motocikl: Yamaha FZX 750 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja FZX ako si jos uvek zainteresovan? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...