Jump to content

Moto Zajednica

Fzx 750

Članovi
  • Broj tema i poruka

    28
  • Pridružio se

O članu Fzx 750

  • Rođendan 23.03.1988.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Melenci
  • Motocikl
    Yamaha FZX 750

Poslednji posetioci profila

17761 profile views

Fzx 750's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

6

Reputacija u zajednici

  1. Taj na rezervoaru i nije toliko siguran,drzi ali ne pri velikim brzinama.Namestio sam na klik nosac na levoj strani kod km sata,slikacu danas pa cu postaviti,nije skupo a lepo izgleda i korisno je.
  2. Zavrsen komplet...Ovako sad izgleda,steta sto nema sunca pa da se vidi i odsjaj zlatnih perla al ok....cim stignem pusticu i video...voleo bih da cujem i vasa misljenja,nadam se da ste uzivali u projektu!
  3. mozda je kopija Rizoma,ne bitno je skroz al mislim da ce biti lep detalj umesto plasticne.
  4. Dalje nastavljam temu za par dana cim sve bude gotovo i onda cu slikati svaki detalj da vidite i postavicu snimak na youtube i poslati vam link da cujete kako radi motor i kako zvuci auspuh.A mislim da cu morati i nov akumulator da mu uzmem.Ko sta zeli slobodno neka pita i hvala vam jos jednom na iskrenim komentarima i savetima,znam da je sve ovo malo klinacki fazon al nisam imao mogucnost kao klinac to da odradim a imao sam jaku zelju bar jedan projekat da odradim sam sa svojim nekim iskustvom i naravno ne preterano kao sto mnogi budze motore,seku rep i stavljaju druge maske.Jos jednom hvala i cujemo se uskoro to be continiued...
  5. mislim ta muzika to je vec stvar proseravanja,da izvinete na recniku al ajde kad je bal nek je bal,iznelo me to zadovoljsto 2500 dinara.Sad mi ostaje da ako uspem da nabavim zadnji blatobran,originalne ukrase usisa kod volana ili ti kormana i sediste suvozaca a da nije jako papreno,jer po oglasima deru momacki i plus carina strasno,ne znam da li bi moglo od neke R6 da se makar sediste prepravi.Ovako izgledaju original delovi.
  6. slike motora namerno nisam hteo vise da postavim trenutno dok ne bude komplet gotov,ovo je samo da zagolicam mastu bar onom kome se svidja ujedno sam i porucio mp3 bluetuth player najvise zbog punjenja telefona a i ne skodi malo muzike,to mi je dalo ideju prosle godine za 1 maj kad smo slavili kod nas na Banji Rusandi,predsednik kluba je bas spomenuo e kad bih sad bar neko imao musiku na motoru da nam malo tandrce ko za onu stvar niko ne vozi Cuzere
  7. Motor nisam jos sve sklopio i zavrsio kako treba jer ne mogu da stignem zbog posla,al krajem ove nedelje se nadam da ce biti gotov,trenutno ovako sada izgleda ostaje mi nalepnice da mu izlepim na rezervoar,stavio sam i nove retrovizore posto su stari vec bili pohabani bili su karbon i videlo se bas habanje.cena retrovizora 5000 din retrovizori su isti kao i predhodni samo nisu karbon i taman kako treba da ne bude isuvise klise
  8. ujedno i kupim Rizoma bocicu za ulje koja je univerzalna pase i na polugu kocnice i kvacila,sve zavisi od motora ali meni treba da zamenim fabricku plasticnu bocicu ulja za prednje kocnice da bi imalo nekog smisla i izgled pre svega,cena joj je 1500 dinara.
  9. Evo dosao sa posla pa da nastavim dalje,pre svega zaboravio sam da napomenem da sam pre farbanja kupio i led zmigavce koji su kostali 700 dinara par,a posto sam porucio cetiri covek mi je prodao za 1200din. Sto i nije puno slike su sa neta jer mi je kasno sad da ih slikam,sto ne znaci da necu i to mozda i sutra ako ugrabim vremena al eto cisto da vidite o kojim zmigavcima je rec.
  10. Vidis o tome nisam ni razmisljao al sad je gotovo,valjda ce biti sve ok.Videcu sto se tice led sijalica,one su u svakom slucaju na posebnom prekidacu,pa ih palim po potrebi ili zelji.
  11. U pravu si Mradomire,nisam ni bio svestan i ne preporucujem nikom da to uradi. Skinuo sam!
  12. Hvala vam na iskrenosti,drago mi je da vam se svidja.Svestan sam da necu izvuci pare kad ga budem prodavao,al nemam ni nameru da ga prodam jer se dobro pokazao i veoma sam zadovoljan njime a zelim da bude cakum pakum ipak kad nesto volis nije ti ni zao para,uskoro nastavljam temu.
  13. Toliko za danas,moram da idem na posao pa nastavljam dalje cim stignem.Nadam se da vam se svidja ovaj projekat i nemojte zameriti ako sam propustio nesto
  14. Naravno gril mu je dao dodatni ukras i bar meni se vise svidja.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja