Jump to content

Moto Zajednica

gros

Recommended Posts

• U prolazu, 24 postova

pokusavam preko sajta da dodjem do novih i dobrih informacija kako bi se lepse i bolje igrao sa mojim igrackama

Trenutno sam u posedu pjadja fri  yamahe fzr 600 koja je sad potpuno drugi motor sa oznakom  R 6

sea- gtx bombardier limited

kao i sea-doo XP  SVE MOGU DA DOKUMENTUJEM  i pokazem  posebno sam ponosan  na radovima na fzr 600 koji je dobio novu zadnju viljusku od ezapa felnu i tocak 180/17  duzi lanac rep od  6 zadnji branik prednji branik prednju masku... nove farove  auspuh.....

USTVARI VOZIO SAM TAJ MOTOR GODINU DANA UVERIO SE DA DOBRO RADI pa se odlucio da ga napravim onakog kako se meni svidja..

naravno da sam na tom putu puno ljudi upoznao  imam o njima neka zapazanja  a i slikao sam bas svaku fazu pa cu to i ovih dana obznaniti ukoliko ikog bude interesovalo to.

isto tako volim i koristim skutere na vodi od 1987 i to aktivno ne kao prestavnik nekog nautickog kluba nadmeno i ..... vec kao smrtnik koji nije hteo pre 10 godina da preko tih prestavnika narucuje delove toboz iz amerike jer nije tesko saznati da rotax iz sea-doo ustvari selo kraj beca ...

Mogao bih  jos o mnogo cemu vezano za nautiku  staklo plastiku itd

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 24 postova

HVALA svima  vidim da ste srdacni postujem to revansiracu se sa dosta toga sto bi moglo biti interesantno samo da sagledam kako se salju slike dali postoji nesta kao foto strip il kako vec  na odredjenoj temi primam savet kao pomoc    pozdrav

• U prolazu, 24 postova

ovo su samo neki detalji moram da sredim po hronoloskom redu a nebi hteo da iygleda nabacano ipak sam potrosio2.5 meseci do sad potrebno mi je jos 7 dana  da bi objavio kompletan rad na preradi  naravno sa zavrsnom slikom i zivim primerom  pozdrav

post-2163-12878995589816_thumb.jpg

post-2163-12878995590038_thumb.jpg

post-2163-12878995590559_thumb.jpg

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja