debeljan 822 Napisano April 9, 2017 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Gledam uživo danas u NG. Klinac oko 13 godina, skuter, bez kacige, iz sporedne ulice udara u Scenic koji se kreće u glavnoj ulici. Prilazim klincu . Iz svih supljina na glavi curi krv. Noga visi iz butine. Ruka visi iz ramena. Vrisak jeziv. Ubedjujem ga da diše. Držim ga. Hitna dolazi za 4 min. Čestitam. Prva opservacija u bolnici. Ide hitno za Niš. Videćemo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano April 9, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Sta je ovo danas!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano April 9, 2017 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Uzas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanče019 239 Napisano April 9, 2017 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Vidikovac Motocikl: KTM 790 Adv Prijavi odgovor kao problematičan Au, gde je to bilo? Ja danas dosao u Ng i videh gomilu klinaca na skuterima jurcaju kroz grad u grupicama po dvoje-troje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano April 10, 2017 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Raskrsnica kod transformatora u Danicicevoj ulici. Od bivšeg Royala ka Kirinoj kafani. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko81 1013 Napisano April 10, 2017 Zainteresovan, 682 postova Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Na tom istom mestu je mene prošle godine automobilom udario idiot koji je sa sporednog puta uleteo u raskrsnicu. Vrlo opasna raskrsnica. Dečaku želim da se brzo oporavi i nadam se da će biti dobro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanče019 239 Napisano April 10, 2017 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Vidikovac Motocikl: KTM 790 Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ta raskrsnica tu je vrli zajebana. Pre nekoliko godina su drugarugaru iz te sporedne ulice izleteli romi na motoru pravo na haubu, sreća pa je bilo bez većih posledica. Nadam se da će se dečko oporaviti što pre i da će biti dobro. Послато са SM-G355HN уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano April 10, 2017 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Najnovije informacije kažu da dečko za sada nije životno ugrožen. Polomljena butna kost, ruka, vilica, nekoliko rebara. Biće dugo na oporavku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano April 10, 2017 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga je bila oko ruke. Nema položen nikakav test za vožnju. Motor 125ccm. Roditelj već pozvan na odgovornost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano April 10, 2017 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Presekoh se, mislio nešto novo. Mislim da bi uz naslov u ovakvim temama trebalo staviti i datum. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanče019 239 Napisano April 10, 2017 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Vidikovac Motocikl: KTM 790 Adv Prijavi odgovor kao problematičan Sad mi sestrić osnovac priča da je taj dečko iz njegove škole. Dobro je prošao, skupu školu platio. A njegovi roditelji su nadrljali. Послато са SM-G355HN уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano April 10, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Presekoh se, mislio nešto novo. Mislim da bi uz naslov u ovakvim temama trebalo staviti i datum. Pa i jeste novo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano April 10, 2017 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Presekoh se, mislio nešto novo. Mislim da bi uz naslov u ovakvim temama trebalo staviti i datum. Pa i jeste novo. A stoji i datum Nadam se da je izvučena neka pouka iz svega ovoga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano April 10, 2017 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Tema je stara dva dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanče019 239 Napisano April 11, 2017 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Vidikovac Motocikl: KTM 790 Adv Prijavi odgovor kao problematičan Kako sam dobio informaciju, dečko je na žalost podlegao povredama. Mada informacija nije proverene i iskreno se nadam da je pogrešna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano April 12, 2017 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Daleko bilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko81 1013 Napisano Maj 19, 2017 Zainteresovan, 682 postova Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan On 11.4.2017. at 13:02, Milanče019 je napisao: Kako sam dobio informaciju, dečko je na žalost podlegao povredama. Mada informacija nije proverene i iskreno se nadam da je pogrešna. Nije podlegao, živ je. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The Krle 29 Napisano Maj 30, 2017 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Honda Africa Twin RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Svaki put kad pročitam ovako nešto ne može da mi ne prođe kroz glavu kolko čovek treba da radi sa svojom decom od malena, od prvog trenutka kad počnu da ti se u garaži pentraju po motoru ili pokušavaju da ti pomažu dok nešto čeprljiš oko njega! I da im objasniš da curice mogu da se zadive i kad si na dve noge. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...