Kowalski 363 Napisano April 6, 2017 Doživotno lud i zbunjen !, 242 postova Lokacija: NBgd Vamos - U Romingu Tamos Motocikl: 1250 Triple Black...Vel.ki baš !!! Prijavi odgovor kao problematičan Vel. L . Kaciga ima sve što treba da ima jedna kaciga(čak i orginalnu kutiju). 3 VIZIRA ! 1X Tamni vizir(bez ikakvih ogrebotina)2X Providni viziri(oba imaju pinlok) jedan je potpuno nov i nekorišćen a oba su bez ijedne ogrebotine ili bilo kakve flekice. Vozim turing motor duže vreme i uopšte je ne koristim već duže vremena pa bi me zato interesovala u zameni isključivo Flip-up kaciga(ali samo vrhunska)npr. Shoei Neotec, Shubert C3 PRO, Bmw Sistem 6, itd. . . . . Može i sa komunikacijom(Interphone Fbit)ali to uz dogovor Cena je 350e. BEZ komunikacije Dogovor SA komunikacijom Kaciga se isključivo prodaje u kompletu kako je i prokazano a viziri se NE prodaju posebno Na drugom mestu sam je oglasio sa većom cenom a za naše članove važi ova cena(tamo ima i više slika) https://www.kupujemprodajem.com/Shoei-XR-1100-TC6-Diabolic-Divnity-L-44780573-oglas.htm?filter_id= Sva ? može na PP ili SMS i poziv na 061/11-46-909 (ako se kojim slučajem ne javljam znači da sam na motoru i javljam se čim vidim poziv ili SMS) ps:stikeri Bmw se lako skidaju jer su nalepljeni Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano April 7, 2017 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan imam BMW evo 4 flip up kao novu bordo boje sa vrecicom i knjizicom, i caberg justisimo gt isto flip up sa suncanim naocarima sa kutijom i vrecicom i rezervnim mehanizmom novim za vizir .Ako ti neka od njih odgovara Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kowalski 363 Napisano April 7, 2017 Doživotno lud i zbunjen !, 242 postova Lokacija: NBgd Vamos - U Romingu Tamos Motocikl: 1250 Triple Black...Vel.ki baš !!! Prijavi odgovor kao problematičan Imam Bmw Sistem 6 EVO samo što je M i mogu da je vozim tu po gradu sat-dva a nije mi za duže a kaciga je vrh pa ne bi da idem na 4ku.A imami Caberg Modus pa sad sam zaključi. U svakom slučaju hvala na ponudi. Pozdrav još jedna slikica(ne znam zašto mi nije postavljena slika kako treba...izvinjenje za gimnastiku ! Evo BMW Sistem 6 je isto na oglasu kao i Caberg Modus pa možda nekog interesuje,za forumaša će cena biti niža 10%: https://www.kupujemprodajem.com/Shubert-Bmw-sistem-6-EVO-44666339-oglas.htm?filter_id= https://www.kupujemprodajem.com/Caberg-Modus-vel-L-44667020-oglas.htm?filter_id= Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kowalski 363 Napisano April 11, 2017 Doživotno lud i zbunjen !, 242 postova Lokacija: NBgd Vamos - U Romingu Tamos Motocikl: 1250 Triple Black...Vel.ki baš !!! Prijavi odgovor kao problematičan Jedna mala napomena. Kacigu NE koristim već 2g. jer sam prešao na Flip-up Prvi sam i jedini vlasnik ove kacige a koristio sam je samo 2 puta do mora i naravno UVEK sa podkapom a stanje unutrašnjosti se vidi na slici(po gradu koristim open-face) Netrebam da vam računam KOLIKO koštaju SAMO pinlokovi i tamni vizir,znate to i sami da se raspitate(stim da je jedan providan SKROZ NOV NOVCIJAT)nikad korišćen,a ovaj što je kao korišćen je 9,7/10 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kowalski 363 Napisano April 14, 2017 Doživotno lud i zbunjen !, 242 postova Lokacija: NBgd Vamos - U Romingu Tamos Motocikl: 1250 Triple Black...Vel.ki baš !!! Prijavi odgovor kao problematičan Uskršnji popust na kacigu ! Cena je 340e. BEZ komunikacije Dogovor za.........SA komunikacijom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kowalski 363 Napisano April 15, 2017 Doživotno lud i zbunjen !, 242 postova Lokacija: NBgd Vamos - U Romingu Tamos Motocikl: 1250 Triple Black...Vel.ki baš !!! Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga otišla našem kolezi.....u sreći da je nosi i da je NIKAD ne testira... Ostao u prodaji(onaj NOV)vizir sa pinlokom CW1 a cena za njega je 60e. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...