Gile_Extremeboy 7948 Napisano April 5, 2017 Drug član, 2479 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan U nadi da cu sto bolje da prodjem ako budem kupovao originalne delove kako bih sto manje budzio i izbegnuo naknadne glavobolje, stigoh u slepu ulicu sa mojim karburatorima. O-ringovi su kupljeni kod ovlascenog distributera Suzukijevih delova i nakon reklamacije danas i dalje me ubedjuju da su to odgobarajuci o-ringovi a oni kad se nataknu na cevovod budi 1,7mm siri od rupe gde treba da udju, a to je neizvodljivo ubaciti jednu a kamoli spojiti sve karburatore! Ima li neka fora velikih majstora sta da im radim kako da ih ubacim?? Na zadnjoj slici se vidi razlika izmedju novog i starog o-ringa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10743 Napisano April 5, 2017 Hronični Motociklopata, 7431 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo bitna stvar kod narucivanja delova karburatora je da se navedu i oznake na karburatorima, da bi se izbegle ovakve zavrzlame, posto se desava da je isti model motora izlazio sa razlicitim karburatorima.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1643 Napisano April 5, 2017 -+-, 1006 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da treba zadnju sliku da posaljes ovlascenom distributeru i da zamolis da ti vrate pare ako idalje tvde da idu ti O ringovi a ti po dimenzijama starih da porucis/kupis nove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dovakhiin 280 Napisano April 5, 2017 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Balkans Wasteland Motocikl: VF 750 C Prijavi odgovor kao problematičan Evo link pa odaberi svoj model.Preko skica nadji deo i fabricku sifru i uporedi sa onim koje si kupio i vidi da li se poklapaju brojevi. Ako su razliciti trazi neka ti vrate novac. http://www.cmsnl.com/search/index.php?spbmbrand=SU&spbmmodel=GSX750AE+&spbmvin= Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...