Jump to content

Moto Zajednica

Honda NX 125 Transcity

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 355 postova
  • Motocikl: Honda NX125, Suzuki DR-Z400E

Kolege, došlo je vreme da se rastanem od svoje ljubimice, najviše iz razloga što imamo u osnivanju Enduro klub, a ekipa koju pravimo se sastoji od Hard Enduro motora i ne želim da nju forsiram po teškom terenu iako je mnogo prošla i izdržala bez ikakvih problema, a uz to će mi biti lepo osveženje za budžet i novi motor ili deo opreme. Motor je 1993. godište, 125kubika, 12kw, vazdušno hlađenje, registrovan je do Jula meseca. Agregat je tip top, potpuno ispravan i održavan najbolje moguće. Izuzetno je mali potrošač, lepo vuče uzbrdo, ima prelep zvuk.Od oštećenja jedino ogrebotine po plastikama, ali su sve plastike fabričke i nisu varene. Od ulaganja jedino centralni amortizer koji je zreo za remont, ali jednog vozača podnosi dobro. Šasija je u redu, bez ikakvih oštećenja. Motor idealan za početnike, gume su mu dobre, zadnja 60%, prednja 80%. Lanac i lančanici stavljeni u Novembru prošle godine. Motor je prešao 39000km, kod mene je došao sa 10 000, i za sve to vreme promenjen mu je lanac bregaste, jedan ventil, cilindar hilznovan i to je to od popravki. Pali na anlaser i to bez problema i hladan i vruć, kurblu nema fabrički. Pre koju nedelju mi je ispao fuzaster jedan za suvozača i to je to do detalja. Cena je 900E, a za kolege sa foruma cena ide dole. 

image-0-02-04-0c58822d2f7211cbe85b651aa2

image-0-02-04-b03d4a747d2decc8f197f7b7f9

image-0-02-04-e229d884846810e23eccf3bbeb

image-0-02-04-e7638b268898d5d9f1b915b6f7

image-0-02-04-f6d19bc3f81d8bb699213d87bd

• Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 355 postova
  • Motocikl: Honda NX125, Suzuki DR-Z400E

Eto na toj temi ima još nekih sličica mog motorčića, a u međuvremenu je promenjen lanac bregaste i hilznovan cilindar i to čak nije bilo potrebno, ali sam ja spremao motor za sebe i novu sezonu. Međutim okolnosti su se promenile i ne bih da drusnem u nekoj vukojebini i smrvim plastike koje su krute i nisu pravljene za je*avanje po kozjim stazama. Mislim da ću jednog dana tražiti NX-a nazad, ali... Mladost, ludost...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja