Dexterr 1969 Napisano Mart 30, 2017 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Piaggio X8-400ie 2006, 20.600km 1499e, malo bolje slike su na polovniautomobili.com sajtu... Mehanički odličan, nema nikakvih poteškoća, radjen full servis kod Dareta Satelisa, sve možete videti u temi : https://forum.bjbike...8-400-ie/page-2 . Estetski ima par nedostataka, vizir je načet i mora da se sredi sajla bravice sedišta, (posedujem bravicu), i još par detalja (npr. nalepnice). Potrošnja je oko 4,0-4,1lit/100km po gradu i 4-5lit/100km na auto-putu u zavisnosti od putne brzine i opterećenja. Gume skoro nove. Sve što ste želeli da znate o ovom komadu, možete pitati Dareta, ili mene , verovatno Dare zna jedno 3-put bolje! Cena je 1499e još 24h. Može zamena za manji gradski autić uz doplatu, a za keš mogu i da sačekam za jedan deo novca ako nekome baš i ''nije momenat''. Za neupućene ili neobaveštene : agregat je 1cil. 399ccm, 34bhp, bez problema obilazi sve teškaše na svim kategorijama puteva, bez obzira na njihovu brzinu kretanja. 194cm/140kg vozač (čitaj JA) mu ne smeta! P.S. Izvinjavam se što sam potpuni antitalenat za slikanje, scooter se može videti u bilo koje doba dana, Novi Beograd i okolina! Viber, pm, sms. Mogu i da ''navratim'' na kafu... 063/8710700 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano April 3, 2017 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Još danas se prodaje zbog odlaska u inostranstvo, večeras se povlači oglas. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano April 3, 2017 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljivo. Javiću ti se tokom dana (utorak je počeo) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano April 5, 2017 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Scooter se može videti kod Dareta Satelisa u servisu, zato što nisam u Srbiji. Viber i sms rade... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...