ShoneGood 204 Napisano Mart 29, 2017 SC22, 423 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan Dodje i to proleće, već uveliko, velika većina da ne kažem svi, kriziramo, čekajući prvi TD ... U trenucima dokolice i tog surovog čekanja hteo bih da pokrenem temu odabira mekoće guma za TD. Tačnije mislim na sve one gume i tvrdoće koje mogu da se kombinuju (soft, medium, hard). Koje kombinacije su prave? Uzmite u obzir većinu nas koja vozi prihvatljivo dobro, a ne full trkače, s njima nemam šta da pričam, sem da plačem . Hvala. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scaffold 684 Napisano Mart 29, 2017 Zainteresovan, 804 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Navak moze da se vozi i sa gumama koje su vise ulicne nego za stazu, npr. Dunlop qualifier 2 ili Dunlop sportsmart 2 i da se prave odlicna vremena,ja sam trenutno na Pireli super corsa ali SP, one su malo vise hard od sc1 ili sc2, ne koristim grejace jer se brzo greju ( obicno jedan krug vozim da se zagreju) Za sada su se pokazale odlicne (za moju voznju) Bacio sam oko i na Dunlop gp racer 212 videcemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ShoneGood 204 Napisano Mart 29, 2017 SC22, 423 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan I ja gledam da uzmem D212 Gp racer samo nisam siguran koju varijantu da uzmem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Mart 29, 2017 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Što tvrđu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1076 Napisano Mart 29, 2017 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan Napred soft pozadi medium, tako sam ja vozio D211 gp racer. Tako planiram i D212 cim pocepam ove supercorse.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ShoneGood 204 Napisano Mart 29, 2017 SC22, 423 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan eto resio sam problem izbora guma. 1. Sportsmart 2 - da krene sezona, 2. D212 gp racer - onda kad budem spreman, 3. Dunlop Moto 2. - cuvam kao zimnicu od prosle godine, bas kad mi krene ... Jos samo da naucim da vozim ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13541 Napisano Mart 29, 2017 Ne silazi, 6023 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kolko te placa Dunlop? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ShoneGood 204 Napisano Mart 29, 2017 SC22, 423 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scaffold 684 Napisano Mart 29, 2017 Zainteresovan, 804 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je za ljude kao sto sam i ja koji voze ulicu/stazu najbolje resenje Dunlop sport smart 2/Pirelli super corsa Sp . Mislim na iskoriscenost guma kako na ulici tako i na stazi, jer nemam potrebe da uzimam neke race slick gume, ne trkam se a i ove koje vozim ne mogu da dovedem do njihovog maksimuma,tako da... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ShoneGood 204 Napisano Mart 30, 2017 SC22, 423 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se da su slickovi nepotrebni i da ih nikad necu iskoristiti ni do pola a ne maksimuma. Imao sam varijantu da ih nabavim, u jednom momentu cu ih staviti da probam, da vidim sta je to i kako radi. A mozda postanem vremenom za koju godinu predobar trkac pa odem na neki Serez i sl. pa opletem sa slickovima u velikom stilu ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano Mart 30, 2017 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan SportSmart 2 je odlican izbor. Neces zazaliti, za sve raspone vozaca od 1.50 do 1.30. To je Navak pro model guma. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scaffold 684 Napisano Mart 30, 2017 Zainteresovan, 804 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se da su slickovi nepotrebni i da ih nikad necu iskoristiti ni do pola a ne maksimuma. Imao sam varijantu da ih nabavim, u jednom momentu cu ih staviti da probam, da vidim sta je to i kako radi. A mozda postanem vremenom za koju godinu predobar trkac pa odem na neki Serez i sl. pa opletem sa slickovima u velikom stilu ... Sve zavisi kakva vremena pravis jer je Navak kratka staza i nije bas nesto preterano brza, a to slikovima bas i treba temperatura inace nece raditi poso' sto se kaze a i tvoja bezbednost je u pitanju, zato sam i rekao da za Navak bolje igra neka guma koja brze nabije temperaturu nego neki slick (ok je ako vrtis 1:27-1:30) Ja bi pre isao na neku brzu stazu od Navaka za te slikove(nemoj pogresno da me shvatis , slik guma je mama kada se drzi na konstantnoj temperaturi) ali moj savet ti je da vidis kako ces voziti i koje vreme pravis pa donesi odluku 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ShoneGood 204 Napisano Mart 30, 2017 SC22, 423 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan Naravno, slazem se za slickove, daleko sam od tih vremena koja su potrebna za njih, zato za sad vozim na Sportsmart 2 dok ne zasluzim d212 . Posto sad znamo kad je TD radujem se da se svi vidimo. Pozdrav svima, vidimo se na TD. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 827 Napisano April 2, 2017 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Druze,ja vozio Kendu, na K2 600,Japansko sranje,staro 8 god,doduse nova,i drzala extra do 1.37..lepo se zagreje i drzi..tako da ne opterecuj se... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
loki46 149 Napisano April 2, 2017 Svrati ponekad, 120 postova Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Druze,ja vozio Kendu, na K2 600,Japansko sranje,staro 8 god,doduse nova,i drzala extra do 1.37..lepo se zagreje i drzi..tako da ne opterecuj se... Cim je Japansko,znaci da nije sranje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scaffold 684 Napisano April 5, 2017 Zainteresovan, 804 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Druze,ja vozio Kendu, na K2 600,Japansko sranje,staro 8 god,doduse nova,i drzala extra do 1.37..lepo se zagreje i drzi..tako da ne opterecuj se... To sa slike je Dunlop qualifier 2, da ne bude zabune Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scaffold 684 Napisano April 5, 2017 Zainteresovan, 804 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Druze,ja vozio Kendu, na K2 600,Japansko sranje,staro 8 god,doduse nova,i drzala extra do 1.37..lepo se zagreje i drzi..tako da ne opterecuj se... Cim je Japansko,znaci da nije sranje. Stare 8 godina, taman lepo ukrtile za stazu sto kaze Ares Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 827 Napisano April 5, 2017 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Greska,evo je... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10457 Napisano April 5, 2017 Hronični Motociklopata, 7310 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Druze,ja vozio Kendu, na K2 600,Japansko sranje,staro 8 god,doduse nova,i drzala extra do 1.37..lepo se zagreje i drzi..tako da ne opterecuj se... Cim je Japansko,znaci da nije sranje. Kenda nije Japanska vec Taiwanska fabrika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dax85 0 Napisano April 18, 2017 U prolazu, 11 postova Motocikl: Kawasaki Ninja zx6r Prijavi odgovor kao problematičan SC0, SC1, SC2, SC3? Koje su razlike oslim u tvrdoci? Vreme zagrevanja, da li za neke trebaju grejaci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16289 Napisano April 18, 2017 Vozim motor, nisam BAJKER, 2307 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Nisam pratio otpocetka, jel neko vozio Pilot power 3 na Navaku, kakva su iskustva, motor litra, 200kg +. Čuo sam da se brzo zagreju...i pregreju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano April 18, 2017 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Biće to u redu na tom tanderrejsu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Michanga 55 Napisano April 18, 2017 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000R, Suzuki gsxr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam pratio otpocetka, jel neko vozio Pilot power 3 na Navaku, kakva su iskustva, motor litra, 200kg +. Čuo sam da se brzo zagreju...i pregreju... Michelin-Pilot-Power-3.jpg Vozio sam jih ja i na Navaku i na Grobniku. Za Navak su bile u redu a na Grobniku su se pregrejale posle prvog stinta i pocele da ozbiljno proklizavaju....i od tad se nisu više oporavile. Definitivno nije guma za na stazu...po mom iskustvu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano April 18, 2017 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Navak vs Grobnik Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sponja 330 Napisano April 19, 2017 Zainteresovan, 517 postova Lokacija: Novi Sad - Zrenjanin Motocikl: KTM 1290 Super Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Za vikend ce nam trebati neke m+s gume Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...