SkoMy 664 Napisano Mart 26, 2017 Zainteresovan, 447 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: BMW S1000R '15 Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko od kolega iz Zemuna ili neposredne blizine je u mogucnosti da u narednih par dana mi pogleda ovaj motor bio bih zahvalan. Prodavac mi je rekao da je motor odličan, nov akumulator, svecice ulje, gume takodje, pali na pola ključa, ide kao metak itd. To je ono sto on kaze a ono sto ja vidim je da je motor farban, auspuh i ako se ne varam donja desna strana plastike malo odrana (preko telefona gledam, iscoravih se i opet ne vidim lepo), fale prednji migavci.. Ako je realna slika na sredini onoga sto on kaze i ja vidim bio bih zadovoljan. Zbog obaveza, ne mogu nikako do vikenda da dodjem u Bg, pa je jedini nacin ako dobijem zeleno svetlo od coveka koji bude gledao motor da ga eventualno kaparisem. Nije u potpunosti ono što trazim ali za ovaj novac zaista dosta dobra prilika. Za informacije ovde ili pp. Unapred Hvala! https://www.polovniautomobili.com/motori/9859683/kawasaki-636-ninja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 5167 Napisano Mart 26, 2017 Nemanja Stojanović, 1557 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan ja bih ti rado pogledao, ali se ič ne razumem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SkoMy 664 Napisano Mart 26, 2017 Zainteresovan, 447 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: BMW S1000R '15 Prijavi odgovor kao problematičan Nema veze drug, hvala ti u svakom slucaju! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2852 Napisano Mart 26, 2017 ODUSTO OD DIJETE, 2752 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mogu da pogledam ali nisam neki stručnjak za skrivene mane. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SkoMy 664 Napisano Mart 27, 2017 Zainteresovan, 447 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: BMW S1000R '15 Prijavi odgovor kao problematičan Obrisao covek oglas, videcu o cemu se radi pa javljam.. @Zemzem Hvala na ponudi! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SkoMy 664 Napisano Mart 29, 2017 Zainteresovan, 447 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: BMW S1000R '15 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam stigao juce da se javim.. Da potvrdim samo, motor je prodat. Hvala jos jednom kolegama Skittles i ZEMZEM koji su se javili za pomoć! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...