drumskalisica 8741 Napisano Mart 19, 2017 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam zainteresovan za onaj KN filter, al dal možeš da napišeš koji je unutrašnji prečnik one gume koja dolazi na karburator ( ako mi odgovara da uzmem, ako ne odgovara - da prepustim nekom drugom ) ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1998 Napisano Mart 19, 2017 Drug član, 967 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan evo i mene, ako moze folija za zatamljivanje! pre par sati sam nabavio led stop svetlo za mog bandita, taman bi mu lepo leglo malo tamnije... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skiboban 411 Napisano Mart 19, 2017 Svrati ponekad, 315 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha Tracer 900, FJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo lepo, svaka cast! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola92 32 Napisano Mart 19, 2017 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Kle Prijavi odgovor kao problematičan Ako je traka yokohama i dalje aktuelna, ja se javljam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexason 127 Napisano Mart 19, 2017 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Suzuki GSX-R 750 K5, Yamaha TDR Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za gest Milose.. Zaista lepo od tebe Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Mart 19, 2017 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam zainteresovan za onaj KN filter, al dal možeš da napišeš koji je unutrašnji prečnik one gume koja dolazi na karburator ( ako mi odgovara da uzmem, ako ne odgovara - da prepustim nekom drugom ) ? pise na slici,unutrasnji precnik je fi79. bilo je montirano na neko crevo od usisa. evo i mene, ako moze folija za zatamljivanje! pre par sati sam nabavio led stop svetlo za mog bandita, taman bi mu lepo leglo malo tamnije... moze folija,ali ostala je samo jedna. Ako je traka yokohama i dalje aktuelna, ja se javljam moze ,saljem ti to Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Mart 19, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za gest! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1998 Napisano Mart 19, 2017 Drug član, 967 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan mislim da i na toj jednoj sto ti je ostala foliji, po dimenzijama ima vise nego dovoljno za ovo moje stop svetlo! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIĆALEXĆ 136 Napisano Mart 19, 2017 Svrati ponekad, 456 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW K 1200 LT HONDA VARADERO Prijavi odgovor kao problematičan Milose svaka ti cast. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Mart 19, 2017 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Mart 19, 2017 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam zainteresovan za onaj KN filter, al dal možeš da napišeš koji je unutrašnji prečnik one gume koja dolazi na karburator ( ako mi odgovara da uzmem, ako ne odgovara - da prepustim nekom drugom ) ? pise na slici,unutrasnji precnik je fi79. Meni ne odgovara, prepuštam nekom drugom . Hvala na brzom odgovoru. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Mart 19, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast druze... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Mart 19, 2017 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 1.zuta mreza - laband 2. zelena mreza - DonKihot 3. ram za tablicu - VR46 4. led migavci - Gorzy 5. adapteri - Viper 6. sialice h1- Grnca 7. traka za kljuceve - Nikola92 8. web kamera - aktuelno 9. sprej protiv magljenja - aktuelno 10. KN filter - aktuelno 11. privezak alpinestars - Bokyboy 12. Folija za lampe - Bdada, Zlig0r 13. led trake - Svaler Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Mart 19, 2017 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan KN filter za clana Blinki 1.zuta mreza - laband 2. zelena mreza - DonKihot 3. ram za tablicu - VR46 4. led migavci - Gorzy 5. adapteri - Viper 6. sialice h1- Grnca 7. traka za kljuceve - Nikola92 8. web kamera - aktuelno 9. sprej protiv magljenja - aktuelno 10. KN filter - Blinki 11. privezak alpinestars - Bokyboy 12. Folija za lampe - Bdada, Zlig0r 13. led trake - Svaler Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Mart 19, 2017 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Aj da počistimo sve ja se prijavljujem za veb kamericu, još malo pa nestalo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3912 Napisano Mart 19, 2017 Astro Puki krsi sva pravila!, 955 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50, X max 125 Prijavi odgovor kao problematičan Gde si kupio foliju za zatamljivanje stop svetla? Ja big da uzmem da probam nesto Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Mart 20, 2017 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Aj da počistimo sve ja se prijavljujem za veb kamericu, još malo pa nestalo... moze kamerica 1.zuta mreza - laband 2. zelena mreza - DonKihot 3. ram za tablicu - VR46 4. led migavci - Gorzy 5. adapteri - Viper 6. sialice h1- Grnca 7. traka za kljuceve - Nikola92 8. web kamera - stanebane 9. sprej protiv magljenja - aktuelno 10. KN filter - Blinki 11. privezak alpinestars - Bokyboy 12. Folija za lampe - Bdada, Zlig0r 13. led trake - Svaler @punisa 16 ja sam kupio foliju u bubanj potoku,a imas je na KP Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8676 Napisano Mart 20, 2017 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan mogla bi da se otvori tema :Prolećno sređivanje i poklanjanje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Mart 26, 2017 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pokloni su stigli svima osim kolegama iz BG-a (boky boy i VR46). Nikako da nadjem vremena da se vidim sa njima,ali bice i to narednih dana. Nadam se da su svi zadovoljni i da ce iskoristiti poklone. Ova tema moze sad u zaborav. Kad budem poklanjao sledecu turu stvari otvoricu novu temu Vidimo se na putu (ili u kafani ) 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Mart 26, 2017 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Ugradio dva adaptera na suzuki sv 650, hvala jos jednom. Послато са Lenovo A7600-F уз помоћ Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Mart 26, 2017 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Alal' vera, koleza! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...