Mirkic 267 Napisano Mart 16, 2017 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: VN1500A 88 Clasic,mastam o CB1000.... Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Sta mislite koja od ive dve kacige je bolja...kontam da je manje vise to isto al eto neka presudna nijansa?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Mart 16, 2017 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Obzirom da ti padnes prilikom paljenja motora , ja bi gledao neki dosta veci kvalitet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirkic 267 Napisano Mart 16, 2017 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: VN1500A 88 Clasic,mastam o CB1000.... Prijavi odgovor kao problematičan Mhm..da..nego..misljenje za jednu od ove dve mi treba...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Mart 16, 2017 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na žalost ne nemam iskustvo ni sa jednim od ovih modela. Reci mi koji ti je budzet pa da vidim šta se može naći... Moje viđenje je da su to obe ozbiljne firme koje grabe polako ali sigurno prema gore. LS2 sam probao jednom, zaboravih koji model i bila je sasvim ok za novac... Pomogao ti nisam, ali daj da vidimo. Tipa kuda voziš, kakav motor, hoćeš po gradu ili na put i to... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirkic 267 Napisano Mart 17, 2017 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: VN1500A 88 Clasic,mastam o CB1000.... Prijavi odgovor kao problematičan Do 100 eura,trenutno vozim jawu cz175 ali ce uskoro biti gpz500 ili gsx400/600 ... Vise ce to biti ture po vojvodini i okolini 200-300 km... Koliko sam video do 100 e te dve su naj varijanta.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 896 Napisano Mart 17, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam juče išao da kupim za klinca kacigu i probao je MT. Ja sam veoma zadovoljan,podbradak,priprema za pin lock,1450gr. Za te pare,trenutno od 6900-7900, mislim da je vrh. Nisam vozio ni jednu od ove dve ali mislim da je MT trenutno bolja kupovina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1906 Napisano Mart 17, 2017 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Ta izjava: "mislim da je MT bolja", ne pije vodu. A evo i zasto: LS2 i MT su proizvodjaci iste klase, neretko imaju i neke identicne modele. Po kvalitetu izrade se ne razlikuju maltene uopste. Nijanse su u pitanju. Kod jednog je malo bolji vizir, kod drugog malo bolja postava. Kod jednog je malo bolja kopca, kod drugog malo lepsi print. Bukvalno su sitne nijanse u pitanju, cak i cenovno. Ono sto bih dao Mirkicu kao jedini pametan savet po pitanju te dve kacige je da ode u radnju/e, proba jedan i drugi model i da kupi onu koja mu bolje sedne na vugla. Ja recimo nosim LS2 (drugi model od pomenute) i sela mi je ko budali samar, a u Barrelu sam probao vise modela MT i nijedna mi ne ogovara jer me uzasno neprijatno stiskaju sa strane. LS2 je vise za okruglu glavu a MT za uzu/izduzenu. Tako da koju god kupis neces pogresiti, oba proizvodjaca daju big bang for the buck. Samo je pitanje koja ti bolje lezi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10553 Napisano Mart 17, 2017 Hronični Motociklopata, 7343 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Imas u Guevari HJC CS-14 kacige, osnovni model crne boje za 65 eura, s tim ne mozes da pogresis, ja je imam par godina i za te pare je super; odlican odnos ulozeno/dobijeno , a sigurno su kvalitetnije od LS2 i MThttp://www.motooprema.eu/sr/proizvodi/kacige/integralne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...