BokyBoy 18065 Napisano Mart 15, 2017 Vozim motor, nisam BAJKER, 2450 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Alfa GTV 2.0 Twin Spark 16V u odlicnom stanju, limitirana serija No 064 na plocici (od 250 napravljenih), registrovana celu godinu, vlasnik, kupljena od prve i jedine vlasnice.Pravih 129000km na satu sa tendencijom rasta, vozi se svaki dan. Nepusacki auto, redovno odrzavan kod Deshe na Lekinom brdu, o cemu postoji kompletna dokumentacija.Uradjen veliki servis pre 20000 km, mali pre 8000 km, novi diskovi i plocice, nova creva kocnica, nov set kvacila i cilindar kvacila, remontovan alnaser i alternator, pred zimu promenjen antifriz (Para flu), trapovi reglirani i perfektni, nista ne lupa i ne skripi, automatska klima takodje perfektna.Gume dobre letnje Bridzston Potenca 225/40/18 na prelepim i retkim Zender Sienna felnama od 18 inci.Ksenon kratka svetla i kompletna Led rasveta ostatka auta pod garancijom.Odlicna Sony muzika MP3 sa daljinskim, sva cetiri nova Alpine zvucnika pod garancijom.Akumulator takodje pod garancijom.Prelep sportski auto bez ulaganja i skrivenih mana. Od ostecenja,vozacevo sediste malo rasiveno sa strane od ulaska i izlaska i par ogrebotinica sa parkinga, nista ozbiljno.(vidi se na slikama)Prenos je obavezan. -Moguca zamena za manji gradski auto, uz Vasu doplatu, ne stariji od 2000-te i da je u odlicnom stanju, po mogucnosti na gas, do 1700-1800 e kao npr Pezo 206, prednost 1.4 i 1.6 ili Punto Sporting,Opel Korsa C, Alfa 147 i sl. -Takodje je moguca zamena za motorcikl preko 750 kubika i ne stariji od 2000-tog godista, tipa sport ili super sport (naked ne), npr R1 dioda, zx10r,zx12r,954,K3,4,5 itd, cena 2700 euraPonudite sta imate pa cemo se dogovarati.Alfa je u zameni za motor 3000e.Za kesh dosta niza cena. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VR46 585 Napisano Mart 15, 2017 Svrati ponekad, 298 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS "13 LC Prijavi odgovor kao problematičan Одличан ауто,препорука! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Mart 15, 2017 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Cim je pomenuto odrzavanje,za ljubitelje alfe sve jasno! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1918 Napisano Mart 16, 2017 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Sto nisam momak... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 18065 Napisano Mart 16, 2017 Vozim motor, nisam BAJKER, 2450 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan ...eh... Sto nisam momak... ...nisam vise ni ja...zato se i prodaje... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8675 Napisano Mart 16, 2017 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan ...eh... Sto nisam momak... ...nisam vise ni ja...zato se i prodaje... kada sam video naslov, odmah sam ovako nešto hteo da napišem 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 18065 Napisano Mart 27, 2017 Vozim motor, nisam BAJKER, 2450 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Zamena za motorcikl nije vise aktuelna, ostaje zamena za manji gradski auto uz doplatu...za kesh niza cena... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 18065 Napisano April 3, 2017 Vozim motor, nisam BAJKER, 2450 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno...za forumase popust... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano April 3, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Možeš navesti koja je razlika izmedju ove tvoje 'limitirane' i 'obične' gtv? Verzonden vanaf mijn airbus 380 met Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 18065 Napisano April 3, 2017 Vozim motor, nisam BAJKER, 2450 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam ja upucen, najveca razlika je u opremi i enterijeru, mozda i u mapiranju i malo tvrdjem ogibljenju ali nisam siguran. Ova moja ima Ferarijevu kozu na sedistima i na tapacirima u kombinaciji sa brusenim alu, automatsku klimu, fabricki MP3 radio sa skidanjem plocice, daljinskim i elektricnom antenom, 6 Alpine zvucnika, Zender Siena felnama 18-icama, Ragaconi izduvom itd... mozda jos nesto sto ja ne znam... i plocicom sa serijskim brojem na centralnoj konzoli... Drugar ima istu ali ''obicnu'' i drugacija je, nema sve ovo od opreme... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zajec 245 Napisano April 4, 2017 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Koje je godiste? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 18065 Napisano April 4, 2017 Vozim motor, nisam BAJKER, 2450 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Koje je godiste? 2002-go, phase 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 18065 Napisano April 21, 2017 Vozim motor, nisam BAJKER, 2450 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Otisla, hvala svima... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...