el classico 6078 Napisano Mart 16, 2017 Drug član, 4155 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Od kuge glada i kamatara, oslobodi nas Gospodine... Pratim vas sa Tapatalk-a, a nisam biker..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kavke 302 Napisano Mart 17, 2017 Svrati ponekad, 167 postova Motocikl: Suzuki Bandit 1250 Prijavi odgovor kao problematičan Bolje da te prevario za neku cifru.. da se pokrijes usima i da cutis. ovako veliki problemi nastanu, ko zna razumece... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Mart 17, 2017 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Bolje da te prevario za neku cifru.. da se pokrijes usima i da cutis. ovako veliki problemi nastanu, ko zna razumece... Nek si nam rekao... sad sam odmah pametniji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Mart 17, 2017 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Bolje da te prevario za neku cifru.. da se pokrijes usima i da cutis. ovako veliki problemi nastanu, ko zna razumece...Nek si nam rekao... sad sam odmah pametniji Evo ja nisam pametan ni malo... Što to reče Kavke? Pogodi li te ko ovde na forumu?! "Može riječ čuda činjeti!" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Mart 17, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Kad nešto izgleda previše dobro da bi bilo istinito - onda to obično i nije. Verzonden vanaf mijn airbus 380 met Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1008 Napisano Mart 18, 2017 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan Kad nešto izgleda previše dobro da bi bilo istinito - onda to obično i nije. Verzonden vanaf mijn airbus 380 met Tapatalk može biti, al ne mora da znači Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazarbgd 12 Napisano Mart 18, 2017 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ER5, Lyberty125, Typhoon 50... Prijavi odgovor kao problematičan Pazite na sve i naj bolje je placanje solarno pare na sunce i cao. Ja sam imao igranku pre oko 5 godina. Kupovao sam novog kineza iz jedne nase radnje koja se bavi trgovinom mesovite robe (klasicna prodavnica hleb mleko itd...) koja i dalje postoji tada su imali i neku dodatnu radnju u kojoj su prodavali motorcikle, dosao video motor, pricao i dogovorio se da prodavcem da mu tog dana na njegov racun prebacim 1700e i tako i uradim dodjem i on mi kaze da je poslednji prodao kao da nije bio siguran da li cu ga ja kupiti i da je covek pre samo sat vremena dosao i kupio motor sa kesom, i kao nije problem sad ce on da skine pare i da mi vrati. Ne bi to bio problem da to nije bio krediti jer tih 1700e sa kamatom bi bio oko 2000e, nakon sto sam mu to predocio bio je u fazonu da on nema nameru da mi da 300e vise i da to nije njegov problem ali ima resenje ako se strpim nedelju dana za koliko treba da stinu nova tura motora. Resih da sacekam i tako to bilo od nedelje do nedelje uz izgovore kao drze ih na granici, zastoj na granici, guzva i tako ta guzva trajala oko 2 meseca i na kraju reko ne vredi odem do radnje. Pricam s njim i pitam ga iskreno da mi kaze i on i dalje vrti svoju pricu, reko ne vredi vise ovako i ponudi mi motor koji vec ima u radnji Challenger koji je skuplji za 600e. Reko ajde moze razliku platimo po pola i to je to, al opet ne da se kao to je moj problem i ne zeli on nista da plati. Srocim ceo problem svom advokatu dam joj papire koje sam od njega dobio za banku i priznanice o paricama. I necete verovati nazove me nakon 2 dana ponudi mi motor od 2300e po ceni od 1700e koje samu vec dao uz uslov da povucem tuzbu. Napravimo uguvor da o momenta prenosa motora sa firme na moje ime se tuzba ponistava. I tako resim problem. Tako da ljudi dobro razmislite sta radite. Pa i motori iz inostranstva, odete vidite dogovorite platite potom zovete speditera ili sami. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17436 Napisano Mart 18, 2017 Vozim motor, nisam BAJKER, 2411 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Na Crvenom Krstu, kruzni tok, preko puta Zapleta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRCHA 79 Napisano Mart 19, 2017 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan U jbt pa to je u mom kraju Sent from my HUAWEI MT7-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...