Funky 150 Napisano Mart 12, 2017 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hondaaaa :) Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju torbica/nosac za GPS koji sam kupio u Louis-u pre par meseci. Koriscena par puta. Kupio sam S velicinu na nevidjeno ali se na kraju ispostavilo da za moj GPS mora veca. Posto mi ne radi posao ide na prodaju. U pakovanju dolazi: 1. Torbica 2. 3 sundjera 3. Navlaka za kišu 4. Set za pricvrscivanje (4 srafa i matice) 5. Uputstvo Unutrasnje dimeznije torbice su: 135x30x90 mm Spoljasnje dimenzije: 150x40x105 mm Samo jedna napomena, ova torbica ima sa unutrasnje strane mesta na kojima u zavisnosti od nosaca treba napraviti rupe. Mogu se iskoristiti plasticni nosaci koji dolaze u paketu sa kineskim torbicama, koje sam probao i pašu bez problema. Moze se napraviti i od metala plocica koja ce se usrafiti sa zadnje strane itd. Znaci torbica nema kacenje vec to vi morate napraviti ili kupiti. Cena je onoliko koliko sam je i ja platio u Louis-u: 15 EUR. Petar, 063/222-863 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funky 150 Napisano Mart 15, 2017 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hondaaaa :) Prijavi odgovor kao problematičan Samo da dodam da je pogodna za gps uredjaje od 4.3 do 5 in. Uz napomenu da ne mogu svi od 5 in stati (kao sto je kod mene bio slucaj sa blueberry) zato treba obratiti paznju na unutrasnju dimenziju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funky 150 Napisano Mart 18, 2017 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hondaaaa :) Prijavi odgovor kao problematičan Cena 1500 din. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funky 150 Napisano Mart 23, 2017 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hondaaaa :) Prijavi odgovor kao problematičan UP! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funky 150 Napisano April 3, 2017 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hondaaaa :) Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena 1300 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funky 150 Napisano April 7, 2017 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hondaaaa :) Prijavi odgovor kao problematičan UP! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funky 150 Napisano April 13, 2017 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hondaaaa :) Prijavi odgovor kao problematičan Cena 1200 din Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funky 150 Napisano April 19, 2017 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hondaaaa :) Prijavi odgovor kao problematičan Ode torbica kolegi sa foruma, nadam se da ce ga lepo sluziti, moze LOCK Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...