ghostrider323 60 Napisano Mart 5, 2017 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 600 F , Honda Transalp 600 V Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem desktop racunar i monitor. Ja sam prvi vlasnik cena 220 eur. Kontakt telefon 0640082967 Filip Procesor - Intel ® Core i3 - 3210 CPU 3.20 GHZ Memorija - 4 GB Graficka karta - AMD Radeon HD 6670 Hard disk - Toshiba 500 GB Monitor - LG Flatron 22 inca Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostrider323 60 Napisano Mart 7, 2017 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 600 F , Honda Transalp 600 V Prijavi odgovor kao problematičan Spusticu cenu na 190 eur. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostrider323 60 Napisano Mart 10, 2017 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 600 F , Honda Transalp 600 V Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno jos uvek moze dogovor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1520 Napisano Mart 10, 2017 Drug član, 845 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Posto samo kuciste, bez periferija, a moze i bez grafike? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1379 Napisano Mart 10, 2017 I N S T R U K T O R, 1204 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam počeo da gledam za klince neki komp, tu su 8 i 9 godina, nisu zahtevni, pretpostavljam da bi ovako nešto bilo više nego dobro za njih ali nisam planirao toliko da dam jer mi trebaju dva. Za sada pratimo i ubeđujemo se sa decom da im za početak uzmemo jedan zajednički . Ako uspemo, javljam se. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostrider323 60 Napisano Mart 10, 2017 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 600 F , Honda Transalp 600 V Prijavi odgovor kao problematičan Javi se Jasminko dogovoricemo se za cenu nije problem ja ga prodajem zato sto mi treba lap top inace ja sam prvi vlasnik kupio sam ga novog. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostrider323 60 Napisano Mart 10, 2017 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 600 F , Honda Transalp 600 V Prijavi odgovor kao problematičan Posto samo kuciste, bez periferija, a moze i bez grafmoze i bez monitora ali onda ide kompletan racunar ne bih vadio graficku. Pozdrav Moze i bez monitora ali onda ide kompletan racunar ne bih vadio graficku. Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Mart 10, 2017 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam počeo da gledam za klince neki komp, tu su 8 i 9 godina, nisu zahtevni, pretpostavljam da bi ovako nešto bilo više nego dobro za njih ali nisam planirao toliko da dam jer mi trebaju dva. Za sada pratimo i ubeđujemo se sa decom da im za početak uzmemo jedan zajednički . Ako uspemo, javljam se. Evo imam ja sličan ghostriderovom, ako ustreba još jedan ... Prodao bih ga iz istog razloga kao i on, treba mi kršten lap-top, a ne bih da širim više kolekciju. Nakupilo se sa godinama raznih netbukova, tableta i ostale drangulije ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1379 Napisano Mart 10, 2017 I N S T R U K T O R, 1204 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan ,nismo se razumeli, mi smo planirali da za nekih 200 evrića kupimo neka dva polovna, za svakog po jedan,pa ih sad ubeđujemo da uzmemo jedan zajednički ali malo bolji ... . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2620 Napisano Mart 10, 2017 Drug član, 1292 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Ghostrider, a koliko bi tražio za monitor? I koji je tačno model u pitanju, koja je maksimalna rezolucija? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostrider323 60 Napisano Mart 10, 2017 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 600 F , Honda Transalp 600 V Prijavi odgovor kao problematičan Ghostrider, a koliko bi tražio za monitor? I koji je tačno model u pitanju, koja je maksimalna rezolucija? Monitor je LG Flatron W2243S max. rezolucija je 1920 x 1080 u odlicnom je stanju, ali bih gledao da prodam komplet sve. U slucaju da se odlucim za prodaju monitora posebno pusticu ti poruku. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Mart 10, 2017 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan ,nismo se razumeli, mi smo planirali da za nekih 200 evrića kupimo neka dva polovna, za svakog po jedan,pa ih sad ubeđujemo da uzmemo jedan zajednički ali malo bolji ... . Aha, izvinjavamo se ... I kolegi izvinjenje što sam mu ovako upao u oglas k'o padrobranac ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 490 Napisano Mart 11, 2017 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Moze i bez monitora ali onda ide kompletan racunar ne bih vadio graficku. Pozdrav Koja bi cifra bila u tom slučaju? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostrider323 60 Napisano Mart 11, 2017 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 600 F , Honda Transalp 600 V Prijavi odgovor kao problematičan Otisao racunar moze lock Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...