Scynp27 2 Napisano Mart 31, 2018 U prolazu, 53 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Zx6r 1998 benzinac Prijavi odgovor kao problematičan Glup je problem ali pravi problem , moram da budem na motoru dok ga zagrevam itd..Послато са LG-H860 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scynp27 2 Napisano Mart 31, 2018 U prolazu, 53 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Zx6r 1998 benzinac Prijavi odgovor kao problematičan Cime si ga cistio i kako je izgledao unutra?Jbt cistio sam pre godinu dana pa se iskreno i ne secam , izduvao ga kompresorom nisam nabijao nego onaoo iz daleka , i wd-om kolimo se secam , sad ako nadjem u kuci srafciger pa cu da odvrnem i slikam posto mi je motor ovde u sobi Послато са LG-H860 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scynp27 2 Napisano Mart 31, 2018 U prolazu, 53 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Zx6r 1998 benzinac Prijavi odgovor kao problematičan Ipak ne , nemam dovoljno dobar da odvrnem oba srafa hahah ,a mrzi me da idem dole do supe sad Послато са LG-H860 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2432 Napisano April 1, 2018 Andragog, 4999 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Sredice i to Bikilic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scynp27 2 Napisano April 3, 2018 U prolazu, 53 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Zx6r 1998 benzinac Prijavi odgovor kao problematičan Jedan off od konkretno ove teme , imam ponudu da prodam teneru u ovakvom stanju za 1100e , prodaje mi se samo zato sto nije na a2 , a opet mi tesko da je napustim hah , sta mislite o ponudi , od ulaganja ima svi potrosni delovi sem akumulatora , i mozda po jos neka sitnica koja nije obavezna , i registracija..Послато са LG-H860 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mindžake Merava 240 Napisano April 3, 2018 Svrati ponekad, 259 postova Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, Scynp27 said: Jedan off od konkretno ove teme , imam ponudu da prodam teneru u ovakvom stanju za 1100e , prodaje mi se samo zato sto nije na a2 , a opet mi tesko da je napustim hah , sta mislite o ponudi , od ulaganja ima svi potrosni delovi sem akumulatora , i mozda po jos neka sitnica koja nije obavezna , i registracija.. Послато са LG-H860 уз помоћ Тапатока Daj slike,možda ja ponudim kutiju cigara i dva piva više Ozbiljno,ako si rešio da je prodaš-postavi slike ovde ili mi pošalji na pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scynp27 2 Napisano April 3, 2018 U prolazu, 53 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Zx6r 1998 benzinac Prijavi odgovor kao problematičan Daj slike,možda ja ponudim kutiju cigara i dva piva više Ozbiljno,ako si rešio da je prodaš-postavi slike ovde ili mi pošalji na pp Trenutno su poskidane plastike ,zbog planiranog sredjivanja , svj i da ponudis vise , ja postujem prvog potencijalnog kupca Послато са LG-H860 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scynp27 2 Napisano April 3, 2018 U prolazu, 53 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Zx6r 1998 benzinac Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako to izgleda u praksi sa plastikama Послато са LG-H860 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scynp27 2 Napisano April 3, 2018 U prolazu, 53 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Zx6r 1998 benzinac Prijavi odgovor kao problematičan Daj slike,možda ja ponudim kutiju cigara i dva piva više Ozbiljno,ako si rešio da je prodaš-postavi slike ovde ili mi pošalji na pp Slike malo poboljsavaju stanje , sto vec verovatno svi znaju , na slimama se ne vidi malo rdje na zadnjoj viljusci ne vide se rdjave grane , ostalo je sve kao sa slike, plus uz motor ide i givi kofer sa nosacem nov exide akumulator koriscen cela 2 meseca, ona i nije bila planirana za prodaju , jel znam da teneru sa ovakvom masinom necu naci nikad vise , naravno u boljem stanju ima sigurno dosta , u to spadaju potrosni delovi sminkanje itd... Послато са LG-H860 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mindžake Merava 240 Napisano April 3, 2018 Svrati ponekad, 259 postova Prijavi odgovor kao problematičan Posalao sam ti pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scynp27 2 Napisano April 6, 2018 U prolazu, 53 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Zx6r 1998 benzinac Prijavi odgovor kao problematičan Motor je prodat , hvaka svima na vremenu ukazanom , sad je u planu kupovina novog pa takodje imam par pitanja , da li ovde da pitam jel zna neko kako da uvezem motor na a2 tj da li postoji neka mogucnost , posto imam limit sa novcem do nekih 1800e 1900e , a gledao bih da uzmem neki cetvorocilindras Послато са LG-H860 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...