brkicNS 139 Napisano April 7, 2017 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Zasto je coveku obrisan komentar? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKE VUK 409 Napisano April 7, 2017 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Na moj zahtjev. Zamolio sam urednike da obrišu moj komentar jer je došlo do nesporazuma. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
monah 233 Napisano April 7, 2017 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Na moj zahtjev. Zamolio sam urednike da obrišu moj komentar jer je došlo do nesporazuma. Hvala na objasnjenju i ja sam se pitao. Obavestio sam i Arakisa (jednog od urednika) o tome misleci da je neki "bug" u pitanju. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
monah 233 Napisano April 10, 2017 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Motor je prodat! Hvala vam svima koji ste uputili koju lepu rec. Hvala i onima koji su bili zainteresovani i pratili oglas. Motor je nasao novog vlasnika, divnog i pristojnog coveka, koji ima sve predispozicije da nastavi sa dosadasnjom tradicijom odrzavanja i voznje istog. Zelim im puno lepih putovanja i uzivanja! Srecan put ! Uzivajte u voznji ! 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...