zaludan 8765 Napisano Decembar 2, 2024 4_tocka_i_karoserija, 1913 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Ako je kućna upotreba u pitanju, samo crno belo, preporučujem neki polovan HP sa četvorocifrenom oznakom koja počinje jedinicom, i obavezno fiokom za papir, a ne da papir stoji na otvorenom. Nadješ na netu nekog ko se bavi prodajom polovnih štampača - obično daju neku kratktrajnu garanciju i pun toner. Moja preporuka 1320 - stariji model, ima dvostranu štampu, i radi k'o zmaj. Mislim da može da se pazari za 60eur. Ne znam odakle si, ako si iz Bg, mogu da te uputim na lika na Petlovom brdu - sve preporuke za njega, ali ih svakako ima dosta. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1643 Napisano Decembar 2, 2024 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan E tako nesto. Iz Paracina sam, ali nema veze potrazicu malo po oglasima, nista mi nije hitno a mozda do Nove god i dolazim autom do BG pa mozda i moze neki kontakt ako je to neki provereni prodavac. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4773 Napisano Decembar 3, 2024 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Imam HP 1025 laser u boji, sigurno preko 10 godina, tada koštao oko 140€, radi kao sat, ne koristim ga preterano, crni toner sam punio 2 puta, tonere u boji jednom., Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokichica 200 Napisano Decembar 5, 2024 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Beograd - London Motocikl: Honda CBR 600FS, KTM Adventure 990, Suzuki GSX-R 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja jedan mali Samsung color. Zamenio sam ga zato sto mi je trebao i scaner a i da bude wifi. Pred kraj je poceo da vuce linije pa sam nabavio isti takav da to zamenim. Jbg nije se desilo presao sam na Dell. Ako se ne varam imam i rezervni set tonera. Javi ako te interesuje, da se dogovorimo. Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...