zaludan 8475 Napisano pre 5 sati 4_tocka_i_karoserija, 1885 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Ako je kućna upotreba u pitanju, samo crno belo, preporučujem neki polovan HP sa četvorocifrenom oznakom koja počinje jedinicom, i obavezno fiokom za papir, a ne da papir stoji na otvorenom. Nadješ na netu nekog ko se bavi prodajom polovnih štampača - obično daju neku kratktrajnu garanciju i pun toner. Moja preporuka 1320 - stariji model, ima dvostranu štampu, i radi k'o zmaj. Mislim da može da se pazari za 60eur. Ne znam odakle si, ako si iz Bg, mogu da te uputim na lika na Petlovom brdu - sve preporuke za njega, ali ih svakako ima dosta. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano pre 3 sati Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan E tako nesto. Iz Paracina sam, ali nema veze potrazicu malo po oglasima, nista mi nije hitno a mozda do Nove god i dolazim autom do BG pa mozda i moze neki kontakt ako je to neki provereni prodavac. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...