zaludan 8656 Napisano Decembar 2 4_tocka_i_karoserija, 1902 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Ako je kućna upotreba u pitanju, samo crno belo, preporučujem neki polovan HP sa četvorocifrenom oznakom koja počinje jedinicom, i obavezno fiokom za papir, a ne da papir stoji na otvorenom. Nadješ na netu nekog ko se bavi prodajom polovnih štampača - obično daju neku kratktrajnu garanciju i pun toner. Moja preporuka 1320 - stariji model, ima dvostranu štampu, i radi k'o zmaj. Mislim da može da se pazari za 60eur. Ne znam odakle si, ako si iz Bg, mogu da te uputim na lika na Petlovom brdu - sve preporuke za njega, ali ih svakako ima dosta. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Decembar 2 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan E tako nesto. Iz Paracina sam, ali nema veze potrazicu malo po oglasima, nista mi nije hitno a mozda do Nove god i dolazim autom do BG pa mozda i moze neki kontakt ako je to neki provereni prodavac. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4761 Napisano Decembar 3 Ne silazi, 5554 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Imam HP 1025 laser u boji, sigurno preko 10 godina, tada koštao oko 140€, radi kao sat, ne koristim ga preterano, crni toner sam punio 2 puta, tonere u boji jednom., Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokichica 200 Napisano Decembar 5 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Beograd - London Motocikl: Honda CBR 600FS, KTM Adventure 990, Suzuki GSX-R 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja jedan mali Samsung color. Zamenio sam ga zato sto mi je trebao i scaner a i da bude wifi. Pred kraj je poceo da vuce linije pa sam nabavio isti takav da to zamenim. Jbg nije se desilo presao sam na Dell. Ako se ne varam imam i rezervni set tonera. Javi ako te interesuje, da se dogovorimo. Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...