Kralj 0 Napisano Februar 24, 2017 U prolazu, 4 postova Lokacija: Kotor - Crna Gora Motocikl: Beverly 250IE Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Nedavno sam kupio Beverly 250IE, 2007god, presao je samo 7800km, kupio sam ga od kuma i znam da je tacna kilometraza Ima jedan problem, i njemu se ovo dogadjalo. Motor radi i vozi se extra, ali desi mu se u toku dana, kad stajem ili kad usporim preko lezeceg policajca, da se motor ugasi. motor odma bez problema upali i nastavim dalje. Zna li neko o cemu se radi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22099 Napisano Februar 24, 2017 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Oslabila opruga bocnog stendera mozda? Preko neravnine otvori prekidac i skuter se ugasi... Sa ovoliko podataka to mi na pamet pada. Pozdrav Nenad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kralj 0 Napisano Februar 24, 2017 U prolazu, 4 postova Lokacija: Kotor - Crna Gora Motocikl: Beverly 250IE Prijavi odgovor kao problematičan Ne gasi se preko neravnine,jednostavno i kad stajem, kad pustim gas on se izgasi. Ovo se dogadja u toku dana mozda 3-4 puta. Ne gasi se stalno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15874 Napisano Februar 24, 2017 Integrisan, 9299 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Skoro da sam siguran da ti je problem u akumulatoru tj losem naponu, zameni ga pa javi rezultat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kralj 0 Napisano Februar 24, 2017 U prolazu, 4 postova Lokacija: Kotor - Crna Gora Motocikl: Beverly 250IE Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam novi akumulator posto je motor stojao u garazu 3 god i nije se palio, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15874 Napisano Februar 24, 2017 Integrisan, 9299 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan E sad vec mislim da ga moras rasklopiti tj poskidati plastike, lako se moze desiti da se uvukao mis i ostetio negde instalaciju....pre toga, skini zadnji desni bubreg i proveri osigurace kao i njihove kontakte na samom kucistu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kralj 0 Napisano Februar 25, 2017 U prolazu, 4 postova Lokacija: Kotor - Crna Gora Motocikl: Beverly 250IE Prijavi odgovor kao problematičan Nisu insalacije, sve je u redu sa njima. Osiguraci isto dobri. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22099 Napisano Februar 25, 2017 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Malo informacija dajes, napisi bar sta je kontrolisano i je li validan taj ko je kontrolu vrsio, da ne nagadjamo... Prljava dizna, mali ler, ili nesto trece... Ja pisem laicki Satelisa shvati ozbiljnije... Pozdrav Nenad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kunda 0 Napisano Jun 6, 2018 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Da li si riješio problem? Imam istu situaciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidbgd74 1 Napisano Avgust 21, 2018 U prolazu, 20 postova Lokacija: Beograd Motocikl: piaggio tourer 250 Prijavi odgovor kao problematičan da nije pumpa u problemu? te RMS pumpe hoce da zezaju - meni je pravila problem pa sam je menjao na kraju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...