Grnca 1248 Napisano Februar 19, 2017 Vinyl rider, 821 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju dva Samsunga GT-S7580 Galaxy Trend+ crni i beli, oba na Telenoru (za sad) , nisu apgrejdovani ni budzeni ni rutovani, ispravni (beli uslovno) CRNI - stari cerkin telefon, potpuno ispravan, sve funkcionise, od prvog dana folija i bumper - folija se malo potklobucila jer je pokusavala da skine pa da vrati inace displej je neogreban. 30 evra BELI - stari suprugin telefon, potpuno ispravan, sve funkcionise, od prvog dana folija ali sada nema neku svrhu jer je telefon ispao i napuklo SAMO zastitno staklo, bumper nikad nije imala osim one torbice za telefon. 15 evra E sad slag na torti NOKIA E-52 , nema potrebe predstavljati ovaj telefon, nekadasnja ultimativna masina, Symbian, jednom je nadogradjen ( apdejtovan sa Nokia sajta) jedino sto je instalirano dodatno na njemu je aplikacija koja koristi blic kao baterijsku lampu i Garmin navigacija koja funkcionise BESPREKORNO ( imam za sad samo mape nasih komsijskih drzava - zbog nedostatka na memorijskoj nisam stavio celu Evropu. Nikad ispao, nikad udaren, uvek je bio u silikonskom bumperu, ima samo neznatne tragove koriscenja. Kutija, slusalice, punjac, bumper, platnena futrolica, vakuum drzac za auto - jednom recju komplet. Telenor mreza 130 evra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Februar 19, 2017 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi' crni da zapljunem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1248 Napisano Februar 19, 2017 Vinyl rider, 821 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Crni zapljunut Hrk - pljuc Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Februar 21, 2017 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Stigo crnča u komadu. Hvala, i pozdrav iz Sokobanje ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1248 Napisano Februar 21, 2017 Vinyl rider, 821 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Stigo crnča u komadu. Hvala, i pozdrav iz Sokobanje ! Na trenutke mi je svasta padalo na pamet , stalno sam se pitao da li igraju fudbal sa paketima. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano Februar 21, 2017 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan A zasto ova Nokia E52 kosta 130e? 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Februar 22, 2017 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Uuuuuuu, i ja gledam, al Nokia drži cenu. 8 ipo puta Symbian skuplji od Androida Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Februar 22, 2017 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih komentarisao nokiju, nikad nisam bio neki fan, ali ovaj samsung je k'o nov. Za manje od 4 crvene skroz ok telefonče. Najviše me je oduševio ekran. Jako lepe i tačne boje ima, a i kamera je odlična. Iskreno nisam očekivao da model iz budget klase star nekoliko godina ovako lepo radi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1248 Napisano Februar 22, 2017 Vinyl rider, 821 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan A zasto ova Nokia E52 kosta 130e? Cena nije fiksna a telefon ne zakucava - ne baguje - to sto radi RADI naj bolje moguce - baterija (garantujem) drzi 8-10 dana - pravi metalni telefon - DAC fenomenalan , stvarno ultra dobar telefon. Nekada sam imao cak i Viber na njemu ali tada se telefon dosta uspori jer Viber je jako neoptimizovana aplikacija i crpi resurse Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano Februar 23, 2017 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan Jedino ako to "cena nije fiksna" znaci da sa 130 moze da se smanji na 30e. Svojevremeno sam trgovao mobilnim telefonima i servisirao iste, kroz ruke mi je proslo oko 400 primeraka za relativno kratko vreme ( telefoni od 10 do 1200e ), a ova Nokia E52 nikada nije bila na ceni ( za razliku od npr. E71 ili E72, ili pojedinih modela iz N serije ). Cak mu je i brzo padala cena, jer nije doneo nista revolucionarno u odnosu na svog prethodnika E51. Jedine Nokie koje danas "drze cenu" su modeli iz serije 8 ( 8910i, 8850, 8600 Luna, i svi podmodeli 8800 - Sirocco, Arte, Arte Gold, Sapphire Arte, Carbon Arte ), i pojedini retki modeli ( N91 sa HDD-om, N93 ako je u odlicnom stanju, i jos par njih ). P.S. Da se razumemo, ne zelim da vredjam, svako ima pravo da svoju robu ceni koliko hoce, ali iskreno - dosta precenjen telefon. Svakako, zelim ti srecnu prodaju. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Februar 26, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sa ovim postom mu baš "želiš" srećnu prodaju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Februar 27, 2017 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Da bre, samo još fali jedan smajli na kraju ... ja obavezno turim i smajlita Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1248 Napisano Februar 27, 2017 Vinyl rider, 821 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Mogao sam da napisem da menjam za AfricaTwin Ponudite pa da se dogovorimo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13626 Napisano Februar 27, 2017 Ne silazi, 6026 postova Prijavi odgovor kao problematičan A Golf 2 ne dolazi u obzir? Jako mi se dopao tvoj odgovor sa Afrikom pa sam i ja dodao. Ne se ljutis Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1248 Napisano Februar 27, 2017 Vinyl rider, 821 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan A Golf 2 ne dolazi u obzir? Jako mi se dopao tvoj odgovor sa Afrikom pa sam i ja dodao. Ne se ljutis Samo G60 sa servom i eventualno nabudzenom klimom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13626 Napisano Februar 27, 2017 Ne silazi, 6026 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jbg mislio sam da ti ponudim Golf Country za split sistem kucnom klimom nabudzenom da radi na 12V i spoljna jedinica je umesto rezervnog tocka na vratima gepeka ali nista onda A servo je za devojcice Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...