Serdio 2 Napisano Februar 17, 2017 U prolazu, 22 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me ko pravi i servisira topove u Beogradu i okolini?Ili da uzmem polovan gde??Ako ima neko neku ideju.Hvala unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VECTRA 57 Napisano Februar 17, 2017 Svrati ponekad, 88 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zrx1100r Prijavi odgovor kao problematičan Ako odgovara sa Sv-a 650 , imam ja, prakticno nov, bez i jedne ogrebotine, 30 e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Serdio 2 Napisano Februar 17, 2017 U prolazu, 22 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Meni treba neki bucniji top Ne znam kakav je tvoj?Mozda mi je los naslov....Moj auspuh je fabricki i super radi osim sto je tih.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano Februar 17, 2017 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan imam ja fabricki auspuh od gsx600f iz 2003 koji je malo ociscen odnosno otvoren ali ne sasvim meni je bio bucan pa sam kupio fabricki koji radi kao fen meni tako odgovara.mogu da ti posaljem slike na viber a mozes i da svratis ja sam u medakovicu kod plavog mosta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...