Fighter89 0 Napisano Februar 15, 2017 U prolazu, 0 postova Lokacija: pancevo Motocikl: suzuki gsxr 750 srad streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko prodaje streetfighter odelo ? Kupio bih jaknu marke streetfighter velicine xl ili 54 kao i pantalone istoimene marke velicine l ili 52 . Zanima me tekstilno odelo u dobrom stanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Master Z-ed 77 Napisano Februar 15, 2017 Ko zna šta, 68 postova Prijavi odgovor kao problematičan na kupujem prodajem neki lik iz šapca je prodavao 52-54. ja imam 56 za nekoga 180-187, sa recimo 90-105kg idealno za 183 sa 95kg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fighter89 0 Napisano Februar 15, 2017 U prolazu, 0 postova Lokacija: pancevo Motocikl: suzuki gsxr 750 srad streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan u kakvom je stanju ? koliko novaca ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Master Z-ed 77 Napisano Februar 15, 2017 Ko zna šta, 68 postova Prijavi odgovor kao problematičan moje je u odlicnom stanju, jakna nosena 3-4 puta ali od stojanja i povlacenja u ormanu su se ozuljali krajevi, ne da vise froncle isl ali onako kao da je sazuljano po savovima, a pantalone su dobre vise puta su koriscene. a od ovoga sa kp nisam siguran nisam zagledao oglas. mogu ga doneti sledeceg vikenda za bgd da pogledas i probas, a mozes i poslati u pp broj telefona pa da ti posaljem slike na viber ili whats up pa ako ti se dopadne da ga donesem, nemam vise mesta u ormanu gde da drzim stvari pa mi stoji u somboru vec godinu dve nisam siguran. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fighter89 0 Napisano Februar 16, 2017 U prolazu, 0 postova Lokacija: pancevo Motocikl: suzuki gsxr 750 srad streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan posalji mi slike ako mozes preko vibera. moj br telefona je 060 185 17 27 srdjan . ako mozes slikaj to sto je ozuljano da vidim . hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...