Jump to content

Moto Zajednica

BMW K1100 LT misljene

Recommended Posts

Guest gordanmg

Motor je inace u fabrickom stanju i na slici nije bas taj (skinuo sam sliku sa mobile.de) posto se vidi da je ovaj na slici farban (nema sa strane BMW ambleme) i sediste mu je presvuceno.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 953 postova

Mislljenje: Pravi motor za putovanja a ne oni R, Mika arhangel sa ovog foruma ima dva komada kolko se secam pa se nadam da ce on videti i dati ti detaljniji odgovor.

Pozdrav

• ¡Siempre adelante!, 2188 postova
  • Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster

Nemam ličnog iskustva, al' ih vidjam na skupovima kod dilera. Ovo je BMW-ov odgovor na Hondu Goldwing, dakle "luksuzni turing motor" štob' se reklo...  Izdržljiv, udoban, znači pravljen za duuuuga putovanja.  Ja pratim Iron Butt Rally (svake druge godine se održava; reli gde se za 11 dana prelazi 17 hiljada(!) kilometara), i uvek ima nekoliko LT-a u konkurenciji, i dobro su kotirani.  Inače ovo LT znači "Light Truck" (laki kamion) ;)  Šalim se, tako ga vlasnici zovu iz zezanja zbog veličine.

Taj agregat koji ima je redni, sa četiri cilindra.  Ovaj K1200R što je Mikka skoro kupio je novija varijanta tog agregata.  K1100LT ima 100 KS, ako se dobro sećam.

Ako tvoj prijatelj planira da ga sam održava, evo ima ovde da se kupi servisni manual za samo $4:

http://www.tradebit.com/filedetail.php/2724483-Documents-eBooks-Technical

• U prolazu, 50 postova
  • Lokacija: Sunshine State - HERZEGOVINA N 42°42.757' E018°20.748'
  • Motocikl: Yamaha XT660ZA, BMW C-400X , Kymco People S 504T

Evo ljudi ako znate pomagajte u vezi uputstva za upotrebu i odrzavanje ja imam slicnu masinu nije bas u toj kubikazi

ali je otprilike ista to je BMW K-75 RT iz 92god motor je sa ABS-om ali nemam ni onu malu njegovu originalnu knjigu pa ako neko zna gdje moze da se to skine sa NET-a ili mozda kupi

• U prolazu, 50 postova
  • Lokacija: Sunshine State - HERZEGOVINA N 42°42.757' E018°20.748'
  • Motocikl: Yamaha XT660ZA, BMW C-400X , Kymco People S 504T

Evo da se zahvalim uredniku Crnoj Mrlji na dobrom savjetu , uspio sam sa Emule da pronađem (HAYNES BMW K75 & K100 owners workshop mnanual by Jeremy Churchill) na 236 stranica sa mnogo slika i uputstava zaista dobra knjiga na ENG. jeziku u PDF. formatu težine 37Mb.

Kako vidim ima tamo dosta i drugih pa evo puta mnogim koji nisu uspeli prije kao ja da sad pokušaju i mislim da će uspjeti.

Još jednom hvala uredniku na zaista pravoj pomoći.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja