Mate94 0 Napisano Februar 13, 2017 U prolazu, 2 postova Lokacija: Kladovo Motocikl: Honda 125 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, imam jedan problem uvezi motora i to honda125.. Gusi se pri dodavanju gasa, pali odmah bez problema i radi normalno u leru, ne gasi se, karburator je ociscen.. sve dok ne dodajem gas tad on pocne da se gusi i uopste ne prima gas kako treba.. da li mi neko moze pomoci uvezi ovoga.. hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexason 127 Napisano Februar 13, 2017 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Suzuki GSX-R 750 K5, Yamaha TDR Prijavi odgovor kao problematičan Filter vazduha??? Da li si cistio? U kakvom je stanju?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6799 Napisano Februar 13, 2017 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan ...jos jedan rastureni NSR bez ventila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mate94 0 Napisano Februar 13, 2017 U prolazu, 2 postova Lokacija: Kladovo Motocikl: Honda 125 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Ocistio sam filter vazduha, u odlicnom stanju je.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...