search 1 Napisano April 27, 2008 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Busmane, ja sam ih izljubiO za tebe Bas je bilo lepo. Stize li jos ko kuci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano April 27, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan jako sam ponosan sto sam konachno i ja bio deo vashih humanitarnih akcija, nazalost sam morao da budem nazad do BG-a do 1230 imam gosta iz inostranstva pa sam eto vec drugi zapalio nazad ali sam bio odusevljen klincima i odzivom ponosan sam clan BJB foruma..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano April 27, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan imam samo jednu sliku a i ta mi je sacuvaj boze, al' ajde ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redAlert 10 Napisano April 27, 2008 U prolazu, 72 postova Lokacija: Beograd Motocikl: YamahaTDM850 Prijavi odgovor kao problematičan Uspelooo!!!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
search 1 Napisano April 27, 2008 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Hajde, da bikeri koji su slikali ostave neke kontakte, ili uploaduju negde slike da bi ostali koji nisu fotografisali mogli da dodju do fotografija, moze? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale.. NBG 0 Napisano April 27, 2008 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale.. NBG 0 Napisano April 27, 2008 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan moj prvi moto skup, mada ne bas moj jer nemam jos motor ali sam ipak i ja ucestvovao..! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redAlert 10 Napisano April 27, 2008 U prolazu, 72 postova Lokacija: Beograd Motocikl: YamahaTDM850 Prijavi odgovor kao problematičan ...a onda mi se ispraznile baterije :( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano April 27, 2008 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Svaka vam cast prijatelji! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano April 27, 2008 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Danasnji dan i srce su mi ispuinjeni maksimalno,svaka NAM svima CAST ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
search 1 Napisano April 27, 2008 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Danasnji dan i srce su mi ispuinjeni maksimalno,svaka NAM svima CAST ;D ;D ;D Tebi pogotovo-dobio si fotku sa posvetom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano April 27, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Slike 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano April 27, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano April 27, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale.. NBG 0 Napisano April 27, 2008 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale.. NBG 0 Napisano April 27, 2008 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan braaaaaaaaavo Cope braaaaavooooo!!! slike su VRH!!!! svaka ti cast..!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano April 27, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast svima! ovo je moja prva akcija sa bjb i ostao sam bez reci ... hvala još jednom onima koji su mi pomogli da učestvujem! moje fotke @cope jel mi možeš poslati na mail onu fotku kada mi klinci čačkaju aparat, video sam da si me škljocnuo, no ipak me je jako dirnula fotka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale.. NBG 0 Napisano April 27, 2008 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan evo benjamin nesto skromno sa moje strane za tebe.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano April 27, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Cope, slike su ti fenomenalne! Svaka ti cast! Vozicu te kad god treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano April 27, 2008 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, zahvaljujem se svima na sjajnoj i disciplinovanoj voznji, time je u potpunosti zaokruzena voznja sa humanitarnim ciljem. Iako smo generalno imali u vidu jos jedan dolazak za slavu Doma (12.novembra), Upravnik je insistirao na jos jednom dolasku, toliko su bili dirnuti ovom i prethodnom akcijom. O tome malo kasnije, kad se uvrsti u Plan za ovu godinu. Slike su odlicne, naravno, majstori se najbolje prepoznaju bas kada su sve slike odlicne. Znati slikati, znati kadrirati, znati kada to ima bas efekta u B/W.....dovoljno da se neki drugi majstori fotografije mogu slobodno opustiti i cak ne poneti aparat sa sobom znajuci da nema mogucnosti za gresku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano April 27, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan evo benjamin nesto skromno sa moje strane za tebe.. jaooo caaare hvala hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2727 Napisano April 27, 2008 Braveheart, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam i sam bio odusevljen ovom akcijom,nemogu da vam opisem.Jos uvek sam pun utisaka,svaka nam cast bilo je super !!! evo ja imam par slika sa moba nista specijalno... http:// I na kraju jedna devojcica koja mi je toliko prirasla uz srce da razmisljam da je usvojim :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano April 27, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...