Jump to content

Moto Zajednica

Uskrsnja akcija - 27. April - Skupstina 10h

Recommended Posts

• Drug član, 2888 postova
  • Motocikl: Kliks

Nema nista nejasno...  osim uskrsnjih jaja poneses kesicu cipsa ili neku cokoladicu, ili sokic i to je to. Cisto da bude zanimljivije dok se budemo

igrali sa klincima.  ;)

Nadajmo se lepom vremenu, pa da se bas izigramo sa njima. Ostali smo im to duzni prosli put zbog zime.  :)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• jedan od DDMZ, 816 postova
  • Motocikl: R, gsx R

Zamrsila se priča oko toga šta treba poneti, pa da razrešimo to:

Ponesite po nekoliko jaja (tri, četri će biti dovoljno, a ko želi može poneti i više) i neku kesicu bonbona ili čipsa ili čokoladicu (takođe nije obavezno, ali će se klinci radovati ako i to dobiju).

Na samom mestu okupljanja (kod SKupštine) će (najverovatnije) Igor podeliti nalepnice za jaja koja ste poneli, da ista budu "brendirana"  ;)

Okupljanje je u 10h,

ćaskanje i lepljenje nalepnica na jaja je do 10:45,

polazak za Sremčicu je u 11h.

Povratak je oko 14h.

Učinimo još jedno dobro delo.

NeshaXX

• Drug član, 2247 postova
  • Motocikl: Triumph Tiger 800xc

Da li ja mogu  da krenem kao suvozač sa fotoaparatom da bi mogao da slikam celu akciju???

Jel se neko dobrovoljno javlja da me vozi? Nisam mnogo gabaritan - oko 70 kg sa sve aparatom i objektivima,  i 175 cm u vis.

• Drug član, 1465 postova

Pozdrav,

gledaj, imamo jedno oganizovano snimanje iz kola ako si zainteresovan, a normalmo da cemo obezbediti pozicije za fotografisanje, samo da odlucis koji tip motora igra zbog polozaja itd.

Pozdrav,

gledaj, imamo jedno oganizovano snimanje iz kola ako si zainteresovan, a normalmo da cemo obezbediti pozicije za fotografisanje, samo da odlucis koji tip motora igra zbog polozaja itd.

Ne pravim pitanje...

Koji je tip auta u pitanju? Meni su bitni kadrovi oko skupstine, malo iz voznje i tamo sa decama...

Pozdrav,

ispred Skupstine i kad stignemo tamo, mozes kako hoces, ali je mali auto u pitanju (ne znam tacno, ili Lancia Y ili Fiat Punto, ostali nece tog dana zasigurno) i ima samo prednje staklo na spustanje. U tim momentima kamera ce biti ispred na stativu pa nema "guranja" oko prozora, za tokom voznje morace neki dogovor da pada.

Naravno, uvek imamo i opciju motora na raspolaganju,

• - enduro sector -, 2146 postova
  • Motocikl: adventure

Da li ja mogu  da krenem kao suvozač sa fotoaparatom da bi mogao da slikam celu akciju???

Jel se neko dobrovoljno javlja da me vozi? Nisam mnogo gabaritan - oko 70 kg sa sve aparatom i objektivima,  i 175 cm u vis.

Opusti se .. wozicu te ja  ;)

• Drug član, 2245 postova

Jel se neko dobrovoljno javlja da me vozi? Nisam mnogo gabaritan - oko 70 kg sa sv aparatom i objektivima,  i 175 cm u vis.

Ja sam solo, tako da, ako nemas sta pametnije, izvol'te:

21xRi_smgs1200mu6.jpg

• In Mud We Trust, 1918 postova
  • Motocikl: 950ADV

Jel se neko dobrovoljno javlja da me vozi? Nisam mnogo gabaritan - oko 70 kg sa sv aparatom i objektivima,  i 175 cm u vis.

0gu9K_smgs1200mu6.jpg

JBTE !!! gori si od mene GS-ovac postao !!!  ;D ;D ;D

• Drug član, 2245 postova

BVir0_smgs1200mu6.jpg

JBTE !!! gori si od mene GS-ovac postao !!!  ;D ;D ;D

Hocu da postanem Kalif umesto Kalifa  ;D ;D

zG55D_iznogud1e36b2ed2bdw8.jpg

• Drug član, 1893 postova
  • Motocikl: XRV 750

Ja bi rado al kako cu do bg sa tomosom 15...

jel moze da izdrzi nikad toliko daleko nisam isao>?

Ih dal moze do bgd? Pa ljudi su na more isli sa 15-cama ;)

Pozdrav,

pusti to, treba se i vratiti, rizicno je, ako nista, ono po dobro raspolozenje vozaca Tomosa.....nekako u grupi gde se makar neko snalazi sa mehanikom je mozda najbolje ali kako nagovoriti grupu?

• Zainteresovan, 695 postova

Mala izmena u satnici: nalazimo se u 10h na platou ispred SKupstine (kao za deda Mraz akciju). Ponesite po nekoliko jaja i neki slatkis. Ispred Skupstine cemo na jaja nalepiti vec pripremljene nalepnice, a u 11h ce biti polazak za dom.

Oko 14h bi sve trebalo biti gotovo.

NeshaXX

...

Hocemo li da se aktiviramo? :)

danas sam prvi put seo na motor kako valja posle pada :) ... povredjena noga me služi dobro ... i želim da vam se priključim

imam problem stim da nemam A kategoriju, tj odvozao sam L tablicu i polaganje mi je tek 6. maja, te nisam bas siguran koliko su mi marsovci naklonjeni da me ne pokupe do skupštine (sa Žarkova sam) . Dakle, da li ce možda neka manja grupa 2-3 motora ići iz ovog kraja ujutru da im se priključim pa možda me ne zakače, ili da li je moguće da vam se pridružim kada budete prolazili ovde negde recimo kod Ade - Padine.

Koja je maršruta uopšte?

Moj broj je 0642294603 i bio bih vrh zahvalan bilo kome od članova ako bi mi pomogao da se i ja uključim u ovu akciju.

Inače poneću full foto opremu sa sobom, koliko stane u kofer :) ...

ako niko ne bude mogao da mi pomogne da mi pravi družtvo do skupštine i zamajava marsovce :))) i ako nije moguće da vam se priključim negde usput ja ću vas čekati kod doma. Makar da se vratimo zajedno.

Hvala momci unapred, radujem se što ću vas konačno upoznati!

Hvala svima na ponudi, organizovao sam se za prevoz, a jedva sam uspeo da odolim ustupanju sedišta vlasnika naj egzotičnijih motora - ne na forumu - na svetu :)

Vidimo se tamo i lepo da se sredite slika možda udje i u novine, nemoj nekog da vidim bez šlemofona na glavi, kaljavim cipelama. I naravno  čupav-neobrijan sa prljavim motorom (jes čuo Dane@)...

• Zainteresovan, 695 postova

prolazimo pored Ade svakako, a posto polazimo u 11, cekaj nas tamo i pridruzi se kad naidjemo

pokušaću da se iskombinujem sa bikus-om ako ne uspemo čekam vas kod onog vw otpada sekula posle ade!

benjamine, ja idem ujutru iz Zeleznika, samo reci gde ti odgovara da me cekas pa idemo zajedno.

pp!

fala momci!

• Drug član, 2888 postova
  • Motocikl: Kliks

Dobio sam informaciju jos u cetvrtak i od tada sam u šlusu, pa samo da Vam kazem da ne dolazim jer radim. Onoliko sam se radovao ovoj akciji, dogovorio sa Mrljom da mu budem suvozac, sve pripremio i sada od toga nema nista. Bas sam  :(   

Izljubite decicu umesto mene.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja