vasa.93 2870 Napisano Februar 8, 2017 Drug član, 1329 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Društvo, kupio sam skoro i pantalone. Nađoh na oglasima povoljno ove iz naslova, i s obzirom da sam prilično krupan, i da su mi ove po dimenzijama odgovarale (u oglasu je stajalo da su 3XL, ali su ustvari 2XL), uzeo sam ih bez mnogo razmišljanja. I okej su, veličina mi odgovara u struku, mada bi možda mogle da budu malo kraće. No, ono što me interesuje je da li ih neko ima, kako su se pokazale u vožnji? Da li ovi lufteri rade posao? Nemaju mrežastu postavu, već onu klasičnu, pa pretpostavljam da su zbog toga nešto toplije leti? Inače, koliko sam uspeo da izguglam, te pantalone je prodavao Lucky Vladano. Evo i nekog njegovog oglasa gde sam našao taj info: https://www.halooglasi.com/polovni-delovi/razna-oprema-za-motocikle/duke-air-vent-pantalone-m-l-2xl-i-3xl/3629060 Evo i sličice: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5074 Napisano Februar 8, 2017 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan He, he, ako ti budu odgovarale, dodji i po jaknu da kompletiras set Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2870 Napisano Februar 14, 2017 Drug član, 1329 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. No već sam nabavio jaknu od Bokija. A za pantalone nema niko da javi iskustva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2870 Napisano Februar 24, 2017 Drug član, 1329 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Baš ih niko nema? Laki, jesi prodavao ti ovo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5074 Napisano Februar 25, 2017 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Da, jesam, koliko znam jedini u Srbiji. Jakni jos imam, pantalone ne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...