ugac 1150 Napisano Februar 7, 2017 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Germot čizme u klasi touring/adventure. Broj 45; 29 cm. Visina 40 cm.Made in Italy. Napravljene od duple debele kože i jako robustne. Đon lepljen i prošiven! Spolja savršene, bez ikakvih mana, sem tragova korišćenja koji su minimalni (tu i tamo po sitna ogrebotinica). Jedina mana im je unutrašnji jezik koji se ljušti. Spolja se to ne vidi, mada skoro ni iznutra. Imaćete problem možda par desetina obuvanja jer će te sitne grumuljice ostajati na čarapama dok se taj tanki sloj gume sa jezika ne skine. Apsolutno ništa strašno.Popularna cena 60 evra. Telefon: 064 403 6983PS. Potrudite se da kontaktirate preko telefona ako želite brz odgovor. Nisam svakodnevno na forumu. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Februar 9, 2017 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan 6500 dinara. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Februar 11, 2017 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan 6000 dinara + poklon mrežica. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Februar 13, 2017 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan 5500 din. Ako sacekate jos malo mozda platim ja vama. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 13, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Super izgledaju i dobra je cena, ali broj ne odgovara... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Februar 14, 2017 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Da secemo prste il da pravimo sandale? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Februar 14, 2017 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Ajde izmeri koliko je stvarno gaziste unutra, ja nosim 45 - 46 ako je gaziste 28+cm to mi je ok. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Februar 14, 2017 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Pazi ovako, sad je probao komsija (bajker takodje ) koji nosi 45 i njemu su knap taman. Znaci cizma je 45 nikako preko. Pre je za nekog 44,5 - 45 nego 45 u plusu. PS. Vidi i drugi moj oglas. Imam bolje cizme u bas tvom broju. Cenu cemo da napravimo. ----------------------- Prodato! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...