Dario97 0 Napisano Februar 2, 2017 U prolazu, 1 post Lokacija: Subotica Motocikl: Apollo 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pozz ljudi,kupio sam Yamahu dt 50mx stara ko biblija,pa bi mi dobro dosao neki servis u Subotici ako ima. I dali neko zna koji semering ide na prednji zubcanik,curi mi ulje ko vodu sa sipam,potrosi vec 5l ulja za bezveze,i oko delova me interesuje sve dali neko oma slucajno delove za nju,trebala bi mo osovina kurble obavezno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2434 Napisano Februar 2, 2017 Andragog, 5005 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Izmeri osovinu i semering spolja kad skines prednji lancanik. Poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6791 Napisano Februar 2, 2017 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Najmanji ce problem biti semering. Drmni ti malo tu osovinu da vidis klati li se gore-dole ili levo-desno, kako hoces. To je ozbiljniji problem. Ako ide unutra i napolje to nebrine. Proveri isto da se semering nije "upisao" u osovinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...