dusan66 1 Napisano Januar 29, 2017 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobardan svim forumasima ja sam Dusan iz Beograda i do pre 4 godine sam vozio razne motore ali sam pre 4 godine operisao kicmu (3 diskusa) ii tada sam kupio honduu transalp koja me je sve ove godine dobro sluzila do proslog leta kad mi se u povratku sa Zlatibora pokvario cdi i do kuce sam se jedva vratio na jednom klipu....strasno Dali neko ima ideju kako ovaj problem da resim do pocetka ove sezone, gde moze da se nabavi ili reparira stari Svaka pomoc je dobro dosla... Cuo sam da Joska iz Temerina to sredjuje pa ako neko ima njegov broj telefona da mi posalje bilo bi odlicno Pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5848 Napisano Januar 29, 2017 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao! Javi se na PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Januar 29, 2017 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao. Samo Joška. Isto problem sam i ja imao dok sam vozio Transalp. Razni lokalni pajseri ga lemili pa je Joška muku mučio da ga oživi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1033 Napisano Januar 29, 2017 Drug član, 1070 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan To ti je uvek lutrija, posto nisu uvek lemovi nego nesto drugo. Ja sam kao i vecina drugih vozaca PD06 imao golgotu. Meni je Arakis lemio oba. Jedna sljaka a drugi posle nekog vremena opet otkazao i kostao me slepanja i kojesta drugog da sam mogao kupiti drugi cdi. I Arakis I Joska su dobri majstori ali godine uzimaju danak elektronici pa se I oni muce i uspeh nije zagarantovan. Mada ako hoces da probas nije ni skupo realno. Na kraju sam stavio kineski i sljaka ali pali samo jednu svecicu pa se mora staviti mislim desno da bi radio obrtomer Po meni je najbolje resenje kupiti na e-bay novi, kosta oko 60-80 eur i trebalo bi da sljaka, A za rezervu uzeti jedan kineski za 10 eur i ubaciti u kofer za nedaj boze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusan66 1 Napisano Januar 29, 2017 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na odgovoru , ako neko zna gde mogu kupiti taj cdi za moj transalp a svakako mi treba i broj telefona Joske iz Temerina... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BBS RS 0 Napisano Januar 29, 2017 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan 0638347397 Joška temerin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusan66 1 Napisano Januar 30, 2017 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odfovoru, kad namestim masinu, vidimo se svakako na drumu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...