Lomnica_city 12 Napisano Januar 27, 2017 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda TransAlp XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Hera by Held, procitah negde da je Held nemacka firma koju je Motorrad proglasio za najbolju 2009. pa bi trebalo da valjaju. Posto ih je kupio brat sebi, a nesto je sitniji od mene, pa prodao motor (zbrisao za Bec, tamo su i kupljene) dao ih meni, ali jedva ih navucem i zato caoooo... Stanje im je vrh, nigde ogrebotine nit poderotine, velicina je #7, po njihovoj karti to je: For Gloves Available in Whole Sizes: Glove Size Hand Measurement 6... 5” – 6” 7... 6” – 7” 8... 7” – 8” 9... 8” – 9” 10... 9” – 10” Ja ih jedva navucem a saka mi je 20cm sto je 8" a ovde pise da je do 7" komotno, znaci ako ne prebacujete 18cm i cena od 40€ vam odgovara... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lomnica_city 12 Napisano Januar 30, 2017 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda TransAlp XL600V Prijavi odgovor kao problematičan OK, 4000 dinara zadnja cena ili nek stoje i skupljaju prasinu, bas pokloniti ih ne ide, 72€ su bile, ovo je dakle ni pola cene novih, a maltene su nove... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eduardo 210 Napisano Januar 30, 2017 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Bela Crkva Motocikl: Princ 250 + Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Izvini, da li 18 cm. znači obim bez palca? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lomnica_city 12 Napisano Februar 1, 2017 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda TransAlp XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Da, vidi sliku (stoji ispod teksta koji sam kopirao, nije je copy komanda "pokupila"). 18,4cm je 7", verovatno do 19cm ne bi bio problem... https://goo.gl/images/WTRQOM Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eduardo 210 Napisano Februar 1, 2017 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Bela Crkva Motocikl: Princ 250 + Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Onda su i meni male, moje šape su preko 20 cm. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lomnica_city 12 Napisano Februar 1, 2017 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda TransAlp XL600V Prijavi odgovor kao problematičan OK, cekamo dalje, znaci 18,4cm pa i do 19cm obim sake, pozeljno da nije ni duza od 19cm od pocetka sake do srednjaka/kaziprsta... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lomnica_city 12 Napisano Februar 9, 2017 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda TransAlp XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Posto slabo vadite lovu, moze sad i zamena, ali SAMO za dole navedeno! Grana za moj TA XL600V je neisplativa za sredjivanje, tako da moze zamena za istu ako je u bar vrlo dobrom stanju, nekrpljena (to mogu i ja moju, i da ofarbam, i vasa mi ne treba onda)!! Razmisljam i o konverziji na disk pozadi pa moze i zadnja felna ili glavcina sa diskom od 1993+ Trandze, ako imate i ostalo sto treba za disk konverziju moze i moja doplatica (realna, ne trazite trocifrene sume, to je ipak motor od 800-ak € vrednosti) za sve. I posto sam strastveni ribolovac moze i zamena za neku kvalitetnu Shimano masinicu (Aspire 2500/4000FA, TP FC ili FE, Stradic FJ ili CI4 FA iste velicine) uz moju doplatu, u zameni 40€. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lomnica_city 12 Napisano Februar 18, 2017 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda TransAlp XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno po ovoj ceni do 1.3. jer mi treba lova, posle se vraca na 40€ fiksno!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lomnica_city 12 Napisano Mart 2, 2017 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda TransAlp XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Prosla hica za lovu, a sezona pocinje polako, zato cena ide nazad na 40€... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lomnica_city 12 Napisano Mart 18, 2017 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda TransAlp XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno, cena nije fiksna!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lomnica_city 12 Napisano Mart 27, 2017 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda TransAlp XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Samo do kraja meseca 30€ cena!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lomnica_city 12 Napisano Mart 29, 2017 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda TransAlp XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Rezervisano do petka... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lomnica_city 12 Napisano Mart 31, 2017 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda TransAlp XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Odoseeee!! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...