zika56 16997 Napisano Januar 27, 2017 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3638 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Vozio decembra skoro svaki dan, "zatvorio" sezonu vožnjom 31. decembra uveče i "otvorio" je 1. januara po podne. Bilojanuara pauze nekoliko dana (zbog predubokog snega). U 2017. već prevezeno blizu 200km. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2534 Napisano Januar 27, 2017 Zainteresovan, 409 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2534 Napisano Januar 27, 2017 Zainteresovan, 409 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Pre dva sata vidim isto lika na Africi vozi se po gradu. Послато са SM-G531F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera kameni 17 Napisano Januar 27, 2017 U prolazu, 49 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Yamaha fz 6 Prijavi odgovor kao problematičan Zadnji put sam vozio 31 decembra na minus 2, napravio pedesetak kilometara. E posle me zezno sneg pa sam motor parkirao u hodnik kuce pored radijatora da mu bude toplo hehe. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćale 3092 Napisano Januar 27, 2017 Samo nek je neki cirkus, 791 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: BMW R1250RS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Jos februar da preguramo, pa od marta nadam se da ce moci da se vozi. Kako vi provodite ove zimske dane bez ljubimaca? ☺ Nerviram ljude po forumima... Uspešno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2157 Napisano Januar 27, 2017 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doktorski 167 Napisano Februar 2, 2017 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Leoben, Styria Prijavi odgovor kao problematičan Мрзим месеце који у свом имену садрже слово 'р'... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8564 Napisano Februar 2, 2017 nekrunisani kralj moto cigana, 3196 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan ja vozim ova dva dana 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
virusznm 22 Napisano Februar 2, 2017 U prolazu, 46 postova Lokacija: Bečej Motocikl: 2005 Yamaha TMAX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Posle par godina bez dva tocka, kupih (opet) kineski skuter. (iako me je Spiritwalker odgovarao od toga) Nije jos kod mene, ali je dogovor pao. Dobio sam ga povoljno, ima nove gume, ocuvan (licno poznajem vlasnika koji ga je kao picajzla razradjivao - sve po pe-esu...). U pitanju je Keeway Outlook 150. Jedva cekam da se provozam (posle par godina, je l'.) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 2, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ja danas najzad isterao motor iz garaže i vozio na posao... Još je bilo mokro pa sam se vratio blatnjav i ja i motor... Čitavo popodne perem motor, jaknu, čizme...umorih se već...ali nema veze, bitno da je srce puno...! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VR46 560 Napisano Februar 2, 2017 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS "13 LC Prijavi odgovor kao problematičan Данас кад сам отворио прозор од собе и кад сам видео колико је топло,размишљао сам само о вожњи,мадааа,има још времена,али да ме удара криза удара.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Perkele 41 Napisano Februar 2, 2017 U prolazu, 62 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam presao oko 100km danas... Blato na sve strane, vlazan asfalt, rizla... Sve samo ne uzivanje... Treba ipak jos malo sacekati! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 239 Napisano Februar 3, 2017 Svrati ponekad, 315 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Ljubljana,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Potpisujem Perkele. Napravio 45km. Cesta prljava,jako mokra pa hladi gume,rizla,rupe od leda sakrivene vodom...nije pravo uživanje ali je bolje nego gledati motor u garaži Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Februar 3, 2017 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Danas video solidan br motociklista po ulicama bg-a mene ce ulice sacekati jos malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lenko 60 Napisano Februar 3, 2017 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Zemun Motocikl: APRILIA SR50 DITECH Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam danas izveo Cvetka...divota...a pošto sam pored autoputa, čujem da mašine rokaju sve u 16... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Thaedass 772 Napisano Februar 4, 2017 Xtreme, 391 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Motor parkirao 29.12.2016. i bio je u garazi do 23.01.2017. Do sada presao nekih 250km i nastavljam sa voznjom dokle god nema leda po putevima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Februar 5, 2017 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Moje otvaranje sezone je ove godine bilo malo drugačije,ustvari malo više,hehehe Evo linka http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/116988-elefantentreffennajveci-zimski-moto-skup-na-svetu/page-1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2534 Napisano Februar 5, 2017 Zainteresovan, 409 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Danas presao oko 60 km oko bg i u gradu. Bilo je motora, solidno na ulicama. Obukao se malo bolje i bilo mi je ok. Al sto kazu kolege, rizla,rupe od soli , jos treba malo sacekati da se ociste putevi. Mada dobrodosao je ovaj +10 za djir. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2534 Napisano Februar 5, 2017 Zainteresovan, 409 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan I da jos nesto jako bitno. Ovi i autima jos nas ne ocekuju, pa veeeliki oprez u voznji. Dugo svetlo non stop i predvidjanje sta ce i gde ce ko da se prestroji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10496 Napisano Februar 6, 2017 Hronični Motociklopata, 7325 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ja jos minimum mesec i po ne otvaram sezonu, jebes ti ovo vozikanje po hladnoci, sa 20 kila odece na sebi, klizavo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav 99 1 Napisano Februar 11, 2017 U prolazu, 2 postova Lokacija: Pozega Motocikl: Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Jedva cekam da se vreme prolepsa da isteram motor i da se vozim,ali izgleda nista od toga jos 20-ak dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano Februar 11, 2017 Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Gledao pre neki dan accu-w, tek od aprila deluje toplije. Nadam se da su baš pogrešili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Februar 11, 2017 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Accu weather nema pojma. Prestao sam da gledam njihovu prognozu kad sam video da ne mogu da potrofe danas za sutra. Gledao sam na primer 5dana unapred za petak neki i svaki dan kad udjem prognoza je promenjena,toliko da je bila skroz suprotna onome sto je pisalo od nedelje do cetvrtka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Februar 11, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Ja pratim wunderground sajt. Redovno pogadjaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rale-Ča 526 Napisano Februar 11, 2017 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: CACAK Motocikl: Suzuki GSXR Prijavi odgovor kao problematičan Мрзим месеце који у свом имену садрже слово 'р'... Sta fali mesecu jul? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...