sale125 680 Napisano Januar 25, 2017 Svrati ponekad, 363 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero XL1000V '09 Prijavi odgovor kao problematičan Dakle, kao sto stoji u naslovu, zamenio bih svoj telefon koji koristim skoro godinu dana, kupljen je nov u telenoru tako da je zakljucan, ne znam koliko kosta i da li moze da se otkljuca jer sam u telenoru godinama..16gb, generalno u super stanju, ne koci, ne baguje itd. Ispao mi je jednom i ima vrlo malo ostecenje na cosku touch-a koje ne znam ni da li mogu da slikam, verovatno nece moci da se fokusira koliko je malo, tipa 0.5x2mm..Naravno, komplet pakovanje, kutija, sluske, punjac itd..Zamenio bih za neki jeftiniji telefon, tipa samsung s3, s4 mini, iphone 4,4s i tako to.. ali bih voleo da taj telefon bude u ok stanju, sa minimalnim tragovima koriscenja, ne neki krs da je bacan i razbijan..Cena ko hoce da kupi bi bila 320€ plus dajem uz telefon dve spigenove maske, obe kupljene u berlinu i placene 45€..Ps razlog prodaje je iskljucivo to sto bih trebao da idem na brod da radim, pa mi treba svaki dinar.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...