doda 127 Napisano Januar 10, 2017 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Crnu torbu dobio uz motor, kvalitetno odradjena, moguce je koristiti kao ranac , 5 magneta, povecava se zapremina,tj spratnost, ima dodatni kais za nosenje o rame i kisnu kabanicu. Potpuno nova,neupotrebljavana. cena 50e. Giwi torba je moja, 2 god. stara torba, povecava se zapremina,tj.spratnost, , ima 4 magneta, nije ostecena. Mislim da imam i kisnu navlaku za nju. Mogla je da se koristi i kao ranac dok nisam isekao kaiseve jer su bili debeli i sprecavali da pravilno nalegne na rezervoar. cena 40e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 127 Napisano Januar 27, 2017 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan 10e dole za svaku torbu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 127 Napisano Januar 28, 2017 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Givi torba rezervisana 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...