fat boyOS 11 Napisano April 4, 2008 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Osijek Prijavi odgovor kao problematičan Napokon oživjela inicijativa... Stariji i kod Vas pamte kako je nekada bilo dakle poziv za MLADE I STARE NEKADA poznati susreti po cjeloj jugi,da ne kazem i europi su ponovo zaživjeli 1.MAJ sportsko-zracna luka Osijek,u organizaciji mk MyWay(čepinska) pogledajte si link: http://www.motori.hr/forum/index.php/topic,81566.25.html proslogodinji "bikers festival" kako ga oni nazivaju,doista je i bio festival u punom smislu rijeci,ove godine,ocekuje se 2x bolje i vise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano April 4, 2008 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan e kad ovo vidi obelix Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yubilly 43 Napisano April 4, 2008 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: Honda CB600F Hornet PC36 Prijavi odgovor kao problematičan eto... iz osijeka pravo za mitrovicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rysta motorista 7 Napisano April 8, 2008 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan ko je dozivio majske uvek ce ih se secat svaka pohvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fat boyOS 11 Napisano April 9, 2008 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Osijek Prijavi odgovor kao problematičan eto... iz osijeka pravo za mitrovicu to znaci da dolazite? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano April 9, 2008 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan mnogo sam slusao o tim susretima ali 80 tih sam zivio negdje na drugom mjestu pa to nisam dozivio,u svakom sluaju dolazim i vjerovatno jos neko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yubilly 43 Napisano April 9, 2008 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: Honda CB600F Hornet PC36 Prijavi odgovor kao problematičan eto... iz osijeka pravo za mitrovicu to znaci da dolazite? Vjerovatno. Nadam se da se nista nece isprijeciti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OLJA 75 Napisano April 13, 2008 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja DOLAZIM! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cigo 0 Napisano April 15, 2008 U prolazu, 91 postova Lokacija: Lugano Svajcarska Prijavi odgovor kao problematičan J sam sa par ljudi iz Bijeljine nekoliko Brcaka i 2 Mitrovcan cini mi se bijo 2004.god.kamp je bijo pored Drave ali to nije licilo na susreta kakvi su nekada bili dok je Skaro bijo u punoj formi sto neznaci da ove godine nece biti bolje nego pre par godina zivi bili pa vidili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano April 15, 2008 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Ja se vrlo dobro secam Skara i osijecana.Meni je to bio prvi skup i prvo spavanje na otvorenom u vreci pored logorske vatre.Mislim da je bilo 81-82 inace smo ih vidjali svake godine na reli Sutjeske ako se neko jos seca toga,obicno su nosili odlicne kozne kombinezone a preko njih teksas i budeih 20-ak u grupi.NJih i pozarevljana je bilo najvise.To su bile grupe,ajd ljudi udari mi neka emocija da se neraspricam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fat boyOS 11 Napisano April 16, 2008 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Osijek Prijavi odgovor kao problematičan J sam sa par ljudi iz Bijeljine nekoliko Brcaka i 2 Mitrovcan cini mi se bijo 2004.god.kamp je bijo pored Drave ali to nije licilo na susreta kakvi su nekada bili dok je Skaro bijo u punoj formi sto neznaci da ove godine nece biti bolje nego pre par godina zivi bili pa vidili ima nesto u tome...to nisu bili "majski" i nisu bili u organizaciji ovog kluba.. u Osijeku imate 2 kluba "mk osijek" i "mk myway" my way su mladi klub ali su se doista pokazali kao "doktori" za napraviti festival,prosle godine je bio prvi i bio je vise nego fantastican,ove godine su vec postavili "majski" i odrzavat ce se na aerodromu Cepinskoj cesti.... dodjite,nece vam biti zao.... kad objave finalni prospekt s programom stavit cu ga da vidite ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fat boyOS 11 Napisano April 18, 2008 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Osijek Prijavi odgovor kao problematičan evo i plakat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano April 21, 2008 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan ja dolazim,ako nikog ne nadjem poznatog da popijem pice tebe cu potraziti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fat boyOS 11 Napisano April 21, 2008 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Osijek Prijavi odgovor kao problematičan ja dolazim,ako nikog ne nadjem poznatog da popijem pice tebe cu potraziti na zadnjem blatobranu ispod stopa pise Fat Boy OSIJEK a na ledjima MK Lega uvijek negdje oko oslikanih motora, a hvala bogu imas i broj telefona Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OLJA 75 Napisano April 22, 2008 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Dačo, druže stari, mene ćeš naći tamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano April 22, 2008 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan olja moja onda cemo se druziti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fat boyOS 11 Napisano April 23, 2008 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Osijek Prijavi odgovor kao problematičan Dačo, druže stari, mene ćeš naći tamo olja moja onda cemo se druziti i sad sam ja visak,mene vise nevole :'( ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano April 23, 2008 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan cim dodjem odmah trazim zadnji blatobran na kome pise fat boyOS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fat boyOS 11 Napisano April 23, 2008 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Osijek Prijavi odgovor kao problematičan cim dodjem odmah trazim zadnji blatobran na kome pise fat boyOS bilo bi mi draze da je to Olja rekla ;D salim se...imas broj u adresaru pa... :o cimni ka ste tu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profa 9 Napisano April 29, 2008 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: BMW R1100RS Prijavi odgovor kao problematičan Jos davnih 1982,83.smo sa odusevljenjem isli na majske susrete u Osijek. Onda pauza,pa tek 2004. Sad nam se skupovi poklapaju tako da mozda drugi put se organizujemo.pozz! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fat boyOS 11 Napisano April 30, 2008 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Osijek Prijavi odgovor kao problematičan profa da te ispravim.... tek 2008. su "majski" ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OLJA 75 Napisano April 30, 2008 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Eeee, pa imam ja prijatelje u OS, tako da vidimo se (na žalost ne dolazim motorom ovaj put, i duša me boli, uh kad na sledeću sezonu sednem na moj motorin, neću se skidati sa njega, a do tada...) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano Maj 1, 2008 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan tako i treba olja nemoj se skodati sa njega,motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srba022 0 Napisano Maj 1, 2008 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sam se vratio iz Osijeka. Kratak boravak u kampu(razlog strah od kise) nije pokvario dobar utisak.Medovaca na kapiji kao dobrodoslica i odgoovor na moje pitanje dali cu imati problema sa RU tablicom PA MI SMO BAJKERI BRATE me je prijatno iznenadilo. Organizacija odlicna. Nadam se da cu sledeci put ostati duze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fat boyOS 11 Napisano Maj 2, 2008 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Osijek Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sam se vratio iz Osijeka. Kratak boravak u kampu(razlog strah od kise) nije pokvario dobar utisak.Medovaca na kapiji kao dobrodoslica i odgoovor na moje pitanje dali cu imati problema sa RU tablicom PA MI SMO BAJKERI BRATE me je prijatno iznenadilo. Organizacija odlicna. Nadam se da cu sledeci put ostati duze. ko se boji kise jos tri za gros triza gros ;D ako si se plasio kise mogao si nazvat,doc na papak neki ja tek danas idem dolje,nije jucer bilo "rulje" ali danas i sutra(citaj SUNCANO) ima da bude fantazija! a ovo za ulaz se zna...neradis nikom nista sto nezelis da tebi rade "dodjite u miru ili ostanite kuci" ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...