uroskv 0 Napisano Januar 5, 2017 U prolazu, 0 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Honda Transalp xl600v Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo! Kupujem hondu cm 250 ili nesto slicno. tel.064/2667464, pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2134 Napisano Januar 5, 2017 Drug član, 1081 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 1000, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Imas prijatelju Hondu CM 250 na sajtu polovni automobili, ja mislim da je 600e, izgleda dobro. Mozda si je vec i video. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uroskv 0 Napisano Januar 5, 2017 U prolazu, 0 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Honda Transalp xl600v Prijavi odgovor kao problematičan Imas prijatelju Hondu CM 250 na sajtu polovni automobili, ja mislim da je 600e, izgleda dobro. Mozda si je vec i video. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uroskv 0 Napisano Januar 5, 2017 U prolazu, 0 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Honda Transalp xl600v Prijavi odgovor kao problematičan Neispravna!kvacilo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uroskv 0 Napisano Januar 5, 2017 U prolazu, 0 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Honda Transalp xl600v Prijavi odgovor kao problematičan Neispravna!+ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uroskv 0 Napisano Januar 5, 2017 U prolazu, 0 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Honda Transalp xl600v Prijavi odgovor kao problematičan Neispravna!+ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2100 Napisano Januar 6, 2017 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ako je kvacilo, nije nuklerna fizika da se napravi Послато са P6-U06 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uroskv 0 Napisano Januar 6, 2017 U prolazu, 0 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Honda Transalp xl600v Prijavi odgovor kao problematičan Ma nije to problem!prevoz je problem.hteo sam na tockove!nemam prevoz! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...